Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Reinigen openbare weg

Wij vegen met regelmaat de straten in de gemeente. Om dit goed te kunnen uitvoeren, is het prettig als de goten vrij zijn van obstakels (voertuigen, aanhangers, etc.). In het onderstaande schema ziet u wanneer er bij u in de buurt geveegd wordt. Wilt u er deze periode rekening mee houden dat u de goten vrijhoudt?

Het kan voorkomen dat wij om praktische redenen van het schema afwijken. We vegen niet standaard alle straten. Aan de hand van gemaakte afspraken bekijkt de chauffeur in welke straten het noodzakelijk is om te vegen.

Digitaal regelen
Maak online een melding.U krijgt van ons een meldingsnummer, waarmee u uw melding kunt volgen. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de status van uw melding.

Schriftelijk regelen
U kunt ook schriftelijk uw melding aan ons doorgeven.

Aan de balie regelen
U kunt uw melding bij het klantcontactcentrum doorgeven.

Op gezette tijden vegen wij de goten in de gemeente. Geparkeerde auto’s vormen vaak een belemmering om goed te kunnen vegen. Wij adviseren u om uw auto ergens anders te parkeren, zodat de veegwagen overal kan komen. Verder kunnen wij om praktische redenen van het schema afwijken. We vegen niet standaard alle straten. Aan de hand van gemaakte afspraken bekijkt de chauffeur in welke straten het noodzakelijk is om te vegen.

Hebt u vragen over het reinigen van openbare wegen?

Is er sprake van een gevaarlijke situatie door bijvoorbeeld olie op de weg?
Meldt dit direct telefonisch bij het klantcontactcentrum. Ga voor contactgegevens buiten kantoortijden naar onze openingstijden.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen