Rondom de IJsseldijk

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) gaat de komende jaren veel betekenen voor onze gemeente. De dijkversterking gaat ervoor zorgen dat we veilig kunnen blijven wonen. Helaas brengen de werkzaamheden de komende jaren wel overlast met zich mee. We zetten ons als gemeente in om te luisteren naar de zorgen van onze inwoners en ondernemers en maken deze bespreekbaar bij IJsselwerken. IJsselwerken is een samenwerkingsverband tussen Waterschap Drents Overijsselse Delta en Boskalis Nederland. De komende jaren werken beide organisaties samen als één team aan het ontwerp, bereiden de uitvoering voor en gaan in gesprek met de omgeving.

Woont u in een gebied waar dijkversterkingswerkzaamheden gaan plaatsvinden? Dan begrijpen wij dat u zich zorgen maakt over de gevolgen ervan. Wij houden u goed op de hoogte van wat u wanneer kunt verwachten. Tegelijkertijd doen we er alles aan om de overlast waar mogelijk te beperken door een stevige gesprekpartner te zijn van IJsselwerken. 

Op deze pagina leest u niet alleen informatie over het HWBP, maar ook over andere projecten die spelen langs de IJssel.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u zich dan via onderstaande knop aan voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt gemiddeld elke twee maanden en vaker als daar een aanleiding voor is.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit
Mail
Bellen