Team economie

Samen aan de slag. Samen aanpakken. Samen doorpakken. Dat is ondernemen. Wij zijn er voor alle ondernemers die vooruit willen.

Wij zijn jouw vraagbaak, succesversneller, aanspreekpunt, meedenker, gesprekspartner en klankbord. Jouw partner in ondernemen.

Bedrijfscontacten

De bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Olst-Wijhe is het aanspreekpunt voor ondernemers. Een intermediair tussen bedrijven en de gemeente. Wil je als ondernemer contact met de gemeente, dan kun je terecht bij Susan Bastiaans, bedrijfscontactfunctionaris. Stuur een e-mail of bel 06 15 33 42 07.

Team Economie

Hans Olthof, wethouder. Stuur een e-mail.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Zeker als het om de economie gaat. Daarom ga ik voor maximale samenwerking tussen de gemeente Olst-Wijhe en ondernemers. Met elkaar de organisatiegraad onder ondernemers vergroten en proactief samenwerken aan een beter economisch klimaat in onze gemeente."

Marit Maglio-Rijke, adviseur economie, vrijetijdseconomie, cultuur en bedrijfscontacten. Stuur een e-mail of bel 0570 - 56 81 93 of 06 - 20 00 39 61.

"Samenwerken aan een krachtig Olst-Wijhe? Ja, graag! Ik adviseer het gemeentebestuur op strategische thema's, behartig belangen en verbind ondernemers en het georganiseerde bedrijfsleven met mogelijkheden en kansen. Verbinden, ondersteunen en doen, daar sta ik voor!"

Natasja Hulsebos, projectleider bedrijventerreinen. Stuur een e-mail of bel 06 - 100 10 966.

"Je zoekt een bedrijfskavel in de gemeente Olst-Wijhe? Ik kijk en denk met jou mee. Samen vinden we de bedrijfslocatie die past bij jouw ondernemersdoelen- en dromen. Vragen of meer informatie? Klop vooral bij mij aan!"

Deel dit
Mail
Bellen