Team economie

Samen aan de slag. Samen aanpakken. Samen doorpakken. Dat is ondernemen. Wij zijn er voor alle ondernemers die vooruit willen.

Wij zijn jouw vraagbaak, succesversneller, aanspreekpunt, meedenker, gesprekspartner en klankbord. Jouw partner in ondernemen.

Bedrijvencontactfunctionaris

De bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Olst-Wijhe is het aanspreekpunt voor ondernemers. Een intermediair tussen bedrijven en de gemeente. Wil je als ondernemer contact met de gemeente, dan kun je terecht bij Ingrid Dalhuisen, bedrijfscontactfunctionaris. Stuur een e-mail of bel 06 - 41 33 91 56.

Team Economie

Hans Olthof, wethouder. Stuur een e-mail.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Zeker als het om de economie gaat. Daarom ga ik voor maximale samenwerking tussen de gemeente Olst-Wijhe en ondernemers. Met elkaar de organisatiegraad onder ondernemers vergroten en proactief samenwerken aan een beter economisch klimaat in onze gemeente."

Marit Maglio-Rijke, adviseur economie, vrijetijdseconomie en cultuur. Stuur een e-mail of bel 0570 - 56 81 93 of 06 - 20 00 39 61.

"Samenwerken aan een krachtig Olst-Wijhe? Ja, graag! Ik adviseer het gemeentebestuur op strategische thema's, behartig belangen en verbind ondernemers en het georganiseerde bedrijfsleven met mogelijkheden en kansen. Verbinden, ondersteunen en doen, daar sta ik voor!"

Ingrid Dalhuisen, bedrijfscontactfunctionaris. Stuur een e-mail of bel 06 - 41 33 91 56.

"Ben je ondernemer in de gemeente Olst-Wijhe? Dan ben ik jouw eerste aanspreekpunt. Ik verwijs je graag door naar de juiste persoon of afdeling. De snelste weg naar antwoorden, ik wijs 'm je!"

Okke Stam, ondersteuner economie, vrijetijdseconomie en cultuur. Stuur een e-mail of bel 06 - 15 40 44 75.

"Een positieve kijk op zaken, daarmee maak ik het verschil voor ondernemers. Ik sta klaar met goede zorg en ondersteun alle acties en activiteiten die beweging en vooruitgang brengen. Tot snel!"

Shirley Veldhuis, projectleider bedrijventerreinen. Stuur een e-mail of bel 0570 - 56 80 06 of 06 53 32 19 38.

"Je zoekt een bedrijfskavel in de gemeente Olst-Wijhe? Ik kijk en denk met jou mee. Samen vinden we de bedrijfslocatie die past bij jouw ondernemersdoelen en -dromen. Vragen of meer informatie? Klop vooral bij mij aan!"

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Team economie  png 575,7 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen