Olst-Wijhe beleven

In Olst-Wijhe is veel te zien en te doen. Van een bezoek aan de unieke aardehuizen tot vele wandel-, fiets- en MTB-route door de prachtige bossen. Voor alle toeristische informatie kunt u terecht bij Tourist Info Olst-Wijhe.

Tourist Info Punten

De gemeente Olst-Wijhe telt 3 Tourist Info Punten. Kijk voor contactgegevens, openingstijden, etc. op de site van Tourist Info Olst-Wijhe. Hier vindt u alle toeristische informatie van Olst-Wijhe.

Wandel-, en fietsroutes en MTB-routes

De gemeente telt tal van prachtige wandel- en fietsroutes en ook zijn er meerdere uitdagende MTB-routes te vinden in het buitengebied van de gemeente. U vindt deze routes en de Rust.nl rustpunten op de site van Salland Natuurlijk Gastvrij. Op hun site kunt u ook een melding maken van schade aan wandel-,fiets- en MTB-routes.

12-kernen fietsroute

Een route die u zeker niet mag missen is de 12-kernen fietsroute. De 12-kernenroute is samengesteld door de Plaatselijke Belangen van de gemeente Olst-Wijhe. Het centrale punt van de fietsroute is het gemeentehuis. De 12-kernenroute bestaat uit 4 etappes. Deze verbinden de kernen of buurtschappen van de gemeente Olst-Wijhe met elkaar en laat u kennismaken met Olst-Wijhe bekeken ‘door de bril van de lokale bewoners. De route staat beschreven op de site van Salland Natuurlijk Gastvrij.

Is onderstaande kaart bij u niet goed weergegeven? Beschrijvingen van alle punten op de kaart vindt u op de alternatieve pagina. Zo kunt u de informatie inzien zonder dat u gebruikmaakt van de kaart.

 
Spring naar einde Spring naar begin