Nieuws

Kijk voor alle nieuwsberichten bij Nieuws.

 

Bijeenkomsten ‘Winkelstraten van de Toekomst’

Ben jij een (retail)ondernemer/eigenaar van commercieel vastgoed in Olst en Wijhe? En wil je ook meedenken over de visie? Meld je dan aan voor de bijeenkomst over de 'Winkelstraten van de Toekomst' op woensdagavond 31 augustus in Wijhe of donderdagavond 1 september in Olst.

Afscheidsreceptie Ton Strien

Na 15 jaar met passie en enthousiasme burgemeester van Olst-Wijhe te zijn geweest, neemt Ton Strien op 1 september afscheid.

Vacature Medewerker beheer subsidies en contracten

Wil jij het subsidieproces binnen ons team coördineren en ben jij een ster in het beheren van contracten? Hou jij van een breed en divers takenpakket, een informele cultuur waarin we elkaar kennen en snel kunnen schakelen? Werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Mooi, dan hebben wij een uitdaging voor je! Voor ons team Maatschappelijke Ontwikkelingen zoeken wij een Medewerker beheer subsidies en contracten voor 24 uur per week.

Vacature Beleidsmedewerker Zorg & Veiligheid

Wil jij zorgen voor een veilige woonomgeving voor onze inwoners? Hou jij van een breed en divers takenpakket, een informele cultuur waarin we elkaar kennen en snel kunnen schakelen én werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Mooi, dan hebben wij een uitdaging voor je! Voor ons team Maatschappelijke Ontwikkelingen zoeken wij een Beleidsmedewerker Zorg & Veiligheid voor 32 uur per week.

Vacature Coördinerend Medewerker GEO-informatie (36 uur)

Word jij blij van het werken met GEO-informatie? Kan jij goed organiseren, structureren en heb je overzicht? Vind je het leuk om collega’s en management te adviseren over de mogelijkheden van GEO-informatie in het concept van data gestuurd werken? Mooi, want dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Vacature Woningbouwregisseur (36 uur)

Zorg jij ervoor dat de juiste woningen op de juiste plek, in het juiste tempo gebouwd worden? Ben jij de resultaatgerichte regisseur die zich graag inzet voor de uitdagende opgave op het gebied van woningbouw? Mooi, dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Vacature GEO-informatiebeheerder (36 uur)

Word jij blij van het werken met GEO-data en kaarten en het beheren van gegevens? Werk je gestructureerd en ben je nauwkeurig? Mooi, dan hebben wij een uitdagende functie in een leuke organisatie voor jou!

Word trainee bij Talentenregio!

In oktober start de Talentenregio met een nieuwe groep trainees. Ben jij er klaar voor om de ambtenaar van de toekomst te worden en ga jij graag aan de slag als trainee bij een van de Talentenregio-organisaties? Solliciteer dan nu!

Raad van State verklaart bezwaren tunnel ongegrond

Woensdag 27 juli 2022 heeft de Raad van State (RvS) het ingediende beroep tegen de voetgangers-fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat in Olst ongegrond verklaard. Hiermee is het bestemmingsplan voor de tunnel onherroepelijk.

Ben jij de BOB?

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen