U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Nieuws

Kijk voor alle nieuwsberichten bij Nieuws.

 

Bekendmakingen week 31

Deze week en volgende week verschijnen er geen IJsselberichten in de Huis aan Huis Reklamix in verband met een zomerstop. De bekendmakingen van week 31 en 32 lees je daarom alleen digitaal. Bekijk hier de bekendmakingen van week 31.

Geen IJsselberichten op woensdag 4 augustus

Deze week en volgende week verschijnen er geen IJsselberichten in de Huis aan Huis Reklamix in verband met een zomerstop. Wil je graag de bekendmakingen inzien? Dan kan dit digitaal.

Spoofing: een nieuwe truc van oplichters 

Op het moment zijn er oplichters actief die zich voordoen als bijvoorbeeld een medewerker van een bank of overheidsinstantie. De oplichters bellen of sturen sms'jes met het verzoek om geld over te maken of je geld veilig te stellen. Trap hier niet in!

Marcel Blind op de lijn met Sebastiaan van Buuren

Locoburgemeester Marcel Blind gaat in gesprek met Sebastiaan van Buuren, projectleider Vaccineren bij GGD IJsselland. Van Buuren vertelt over de pop-up vaccinatielocatie, die van 23 juli tot en met 5 augustus in Wijhe staat.

Online een afspraak maken

Al geruime tijd zijn onze balies alleen op afspraak geopend. Op deze manier kunnen we je snel helpen en voorkomen we wachtrijen. Tot voor kort kon je bellen om een afspraak te maken. Vanaf nu kun je heel eenvoudig zelf online een afspraak inplannen.

Hoog water verwacht in Olst-Wijhe

Verwijderen JOP Loswal Wijhe

Op basis van de voorspellingen van Rijkswaterstaat verwacht de gemeente Olst-Wijhe eind deze week, begin volgende week, hoge waterstanden van de IJssel. Een bijzondere situatie voor deze tijd van het jaar. De gemeente is alert op het stijgende rivierwater en treft maatregelen.

Online verlies of diefstal van rijbewijs melden

Vanaf 1 juli 2021 is het mogelijk om zelf, 24 uur per dag, een verlies of diefstal melding te registreren van een Nederlands rijbewijs.

Wijzigingen Nederlandse identiteitskaart in 2021

Dit jaar vernieuwt de Nederlandse identiteitskaart.

Geen (spoed)aanvragen paspoort/ ID-kaart laatste weekend juli

Op maandag 2 augustus wordt een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd.

Heb jij de route naar school al gefietst?

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer en moeten nog veel leren hoe ze in het verkeer veilig van A naar B komen. Zeker als straks de scholen weer gaan beginnen is het best handig om bijvoorbeeld de route al even samen te fietsen of te lopen

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen