Nieuws

Kijk voor alle nieuwsberichten bij Nieuws.

 

Agenda raadsvergadering 27 maart 2023

De gemeenteraad vergadert volgende week maandag 27 maart in één ronde.

B&W besluiten 14-03-2023

College van B&W op bezoek bij jouw bedrijf? 

Dat kan! Het college van B&W bezoekt regelmatig ondernemers.

Bericht van het team Taalcafé Wijhe 

In het Taalcafé (onderdeel van het Taalpunt Wijhe) kan men op een gezellige en leuke manier met de Nederlandse taal bezig zijn. Er komt daar van alles ter sprake, vooral uit het dagelijks leven.

Coronavaccinatie vanaf 24 maart in Olst

Vanaf 24 maart 2023iedereen die dat wil een coronavaccinatie krijgen bij het consultatiebureau, Averbergen 9 in Olst. Kijk op www.ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties voor de actuele dag en tijd.

Definitieve uitslag verkiezingen 2023

De definitieve uitslag van de Provinciale Staten verkiezing en de Waterschapsverkiezing zijn bekend.

Kom op woensdagen naar de Tienerclub

Het nieuwe programma voor de tienerclub is bekend.

Vacature managementondersteuner

Collega Hanja Olst-Wijhe

Sta jij altijd klaar voor anderen en haal je daar voldoening uit? Denk, plan en werk je van nature vooruit? Kun je in hectische situaties goed overzicht bewaren? En werk je graag in een leuke organisatie waarin je veel kunt leren in een informele sfeer? Mooi, dan hebben wij een passende functie voor jou!

Tussentijds opkomstpercentages verkiezingen tot 14.00 uur

Vanochtend gingen de stembureaus om 07.30 uur open. Ruim 4000 inwoners hebben hun stem al uitgebracht. Bekijk hieronder de opkomstpercentages voor de Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen in Olst-Wijhe tot 14.00 uur.

Laat jouw stem gelden vandaag  

Vandaag kun je tot 21.00 uur stemmen voor de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen. Verkiezingen die gaan over belangrijke onderwerpen, zoals het openbaar vervoer, wonen en natuurbeheer. Over schoon water én over wegen in de provincie. Als je stemt, krijgen de mensen die jou vertegenwoordigen meer invloed. 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen