Laatste nieuws

Kijk voor alle nieuwsberichten bij Nieuws.

 

Spring naar einde van Recente berichten

Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Foto groen Olst-Wijhe

De gemeenteraad onderkent dat er extra geld nodig is voor onderhoud in de openbare ruimte en heeft hiervoor extra geld beschikbaar gesteld.

Buurtschouw Wesepe dinsdag 4 juli gaat niet door

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Huizen met maisveld Olst-Wijhe

Onderhoud asfaltwegen buiten de bebouwde kom

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Fotmonderweg Olst-Wijhe

In opdracht van de gemeente Olst-Wijhe pleegt de firma Nexus uit Nijverdal op maandag 3 juli en dinsdag 4 juli onderhoud aan de Wittenbergsweg, Wildbaan, Oosterkampweg Zonnenbergerweg, Hengforderweg en de Fortmonderweg.

Mooie Veteranenmiddag

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Veteranenmiddag bij het Veerhuys in Olst-Wijhe

Vrijdagmiddag 23 juni vond de 9e Veteranenmiddag in onze gemeente plaats. Dit keer waren we te gast bij het, mooi aan de IJssel liggende, Veerhuys in Olst. Naast veel oude bekenden, mochten we dit jaar ook 2 nieuwe veteranen verwelkomen.

Update Reconstructie De Grienden: Wijziging planning

Nieuwsarchief: Wonen en leven > Werk in uitvoering > Reconstructie de Grienden e.o. > Laatste nieuws Reconstructie de Grienden
De Grienden Olst-Wijhe

Inmiddels is duidelijk geworden dat de aannemer van de nutsbedrijven onze civieltechnische aannemer bij de werkzaamheden niet kan voorblijven. Hierdoor stagneren de riool en herstraatwerkzaamheden. Er zijn afspraken gemaakt over de voortgang en we concludeerden dat er aanpassingen moeten worden gedaan in de werkvolgorde en de planning. Ook heeft Vitens inmiddels laten weten dat het voor een aantal dagen niet meer is toegestaan om de waterleidingen te onderbreken of dicht te zetten. Dit in verband met de (tropische) weersomstandigheden van de afgelopen dagen. Waterleidingen mogen nu niet worden doorverbonden of flexibel worden gemaakt.

Leerlingenvervoer tijdens staking scholen op dinsdag 27 juni

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Taxibedrijf Willemsen de Koning Olst-Wijhe

Doordat leerkrachten in het basisonderwijs op dinsdag 27 juni staken beginnen de scholen later. De kinderen kunnen pas om 9.30 uur naar school.

Uitreiking certificaten Cursus Politiek Actief Prodemos

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
De 15 deelnemers uit Olst-Wijhe ontvangen uit handen van de voorzitter een certificaat van deelname

Gisteravond kregen 15 inwoners uit handen van burgemeester Ton Strien hun certificaat uitgereikt van de cursus Politiek Actief van Prodemos.

Vacature Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Vacature BABS

Een huwelijk of geregistreerd partnerschap is een speciale gebeurtenis. Aan een dergelijke verbintenis moet veel zorg en aandacht worden besteed. Vind je het een eer om een belangrijke bijdrage te leveren aan de mooiste dag uit het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen? En denk je de kwaliteiten te bezitten om huwelijken te voltrekken en partnerschappen te registreren? Dan hebben wij een mooie vacature.

Basisschool De Bongerd hekkensluiter in kennismakingsronde

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Leerlingen van de Bongerd maken kennis met gemeente

Vanochtend maakten de onderbouwklassen van de basisschool de Bongerd van de Boerhaar kennis met burgemeester Ton Strien. De kinderen werden ontvangen in de raadszaal in het gemeentehuis in Wijhe.

Toekomstige onderwijshuisvesting van raadsagenda 19 juni

Nieuwsarchief: Wonen en leven > Plannen in ontwikkeling > Antwoord op de krimp
onderwijs Olst-Wijhe

In de afgelopen periode heeft de toekomstige huisvesting van de basisscholen volop de aandacht gehad. Daarover bestaan uiteenlopende opvattingen. Maandag 19 juni staat het onderwerp op de raadsagenda.

Spring naar begin van Recente berichten
 
Spring naar einde Spring naar begin