Laatste nieuws

Kijk voor alle nieuwsberichten bij Nieuws.

 

Spring naar einde van Recente berichten

Sleuteloverdracht carnaval

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws

Vrijdagavond 24 februari 2017 overhandigde burgemeester Ton Strien de sleutel aan Prinses Veerle van Carnavalsvereniging De Weteringzotten. Het carnavalsfeest kon beginnen.

Informatiebijeenkomst IJsselbiënnale. Komt u ook?

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Foto IJssel Olst-Wijhe

Vanaf 14 juni start een groot cultureel evenement dat de IJsselvallei en de daarin liggende Hanzesteden voor binnen- en buitenlands publiek in de schijnwerpers zet: de IJsselbiënnale. De IJsselbiënnale brengt een ode aan de rivier de IJssel met een route van meer dan 25 monumentale kunstwerken van (inter)nationale kunstenaars van Doesburg tot aan Hattem/Zwolle. De kunstwerken staan op bijzondere locaties in het landschap. Zoals uiterwaarden en sluizen, steenfabrieken en landgoederen; waar u de IJssel kunt zien, ruiken en proeven. De kunstwerken zijn speciaal voor hun plek gemaakt en verbeelden het verhaal van de IJssel en haar vallei. Olst-Wijhe doet ook mee! Op vrijdag 23 juni wordt de eerste editie van de IJsselbiënnale feestelijk geopend.

Kom jij ons versterken?

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Vacature

Wij zoeken een consulent werk en een trainee? Kom jij ons versterken?

Verklaring inzake huisvesting buitenlandse werknemers aan Hendrik Droststraat 36 Olst

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Foto Hendrik Droststraat Olst-Wijhe

Medio november 2016 zijn de eerste signalen bij de gemeente binnen gekomen inzake Oost-Europese werknemers die verblijf hebben aan de Hendrik Droststraat 36 in Olst. De meldingen betroffen bewoning sinds oktober 2016 van behalve de woning ook van het bijgebouw, overlast door geluid en parkeren en overmatig drankgebruik.

Vrolijk en veilig carnaval vieren

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Vrolijken veilig carnaval vieren

Vrijdagavond 24 februari 2017 overhandigt burgemeester Ton Strien de sleutel aan Prinses Veerle van Carnavalsvereniging De Wetringzotten. Het carnavalsfeest kan dan beginnen.

Oud-burgemeester Polderman overleden

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws

Volgende week aanslag gemeentelijke belastingen

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Foto belastingen Olst-Wijhe

Volgende week valt de aanslag voor de gemeentelijke belastingen in uw bus. Of u krijgt hem digitaal via MijnOverheid berichtenbox.

Koning Willem-Alexander viert zijn 50e verjaardag. Met u?

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Diner met de koning

Koning Willem-Alexander viert 27 april 2017 zijn 50e verjaardag. Ter gelegenheid van zijn verjaardag nodigt de Koning 150 jarigen - die ook een kroonjaar bereiken - uit voor een feestelijk diner op vrijdag 28 april op het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Buurtschouw Marle gaat niet door

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Foto Marle Olst-Wijhe

In overleg met Plaatselijk Belang Marle is besloten de buurtschouw van 27 februari niet door te laten gaan. De meldingen die afgelopen jaren zijn gedaan, werden via het online meldingsformulier doorgegeven.

RIVM: Sporten op rubberkorrels is veilig

Nieuwsarchief: Besturen > Nieuws
Kunstgrasveld Olst-Wijhe

Het televisieprogramma ZEMBLA zond op woensdag 15 februari een vervolg uit op de uitzending van 5 oktober jl. met de titel: 'Gevaarlijk spel, het vervolg'. Beide uitzendingen gaan over vermeende gezondheidsrisico’s bij sporten op rubberkorrels, zogenaamd rubbergranulaat. Op sportpark de Muggert in Wesepe ligt één veld dat ingestrooid is met deze korrels. Wij kunnen ons voorstellen dat de laatste uitzending vragen oproept bij spelers, ouders en verzorgers.

Spring naar begin van Recente berichten
 
Spring naar einde Spring naar begin