Incidentele subsidie

Sommige activiteiten of projecten verdienen het om een steuntje in de rug te krijgen. Vooral voor Wij initiatieven die het economische, sociale en culturele leven in de regio versterken.

Heb je een goed idee waardoor de leefbaarheid in jouw omgeving verbeterd?
Deel jouw idee met ons. Misschien kom je in aanmerking voor een incidentele subsidie. Een goed idee verdient uitvoering! Ook kunnen wij ondersteuning bieden door met je mee te denken en ons netwerk te gebruiken. Twijfelt je voor welke subsidie jij in aanmerking komt? Vul dan het informatieformulier subsidies in. Dan kijken wij met je mee.

Wij toetsen initiatieven onder andere op haalbaarheid, continuïteit, duurzaamheid, draagvlak en toegankelijkheid. Maar ook of het plan van maatschappelijk belang is voor de buurt, wijk of kern op zowel korte als lange termijn. Daarnaast kijken we naar de verhouding gemeentelijke subsidie en of andere financieringsbronnen, zoals andere subsidies, fondsen en sponsoren voldoende zijn onderzocht. Wij stimuleren graag om het draagvlak te vergroten.

Digitaal regelen
Vraag online een subsidie aan met behulp van het online subsidieformulier.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een incidentele subsidie? Vul dan het informatieformulier subsidies in. Je ontvangt van ons een reactie of je mogelijk voor een gemeentelijke subsidie in aanmerking komt.

Heb je vragen over een incidentele subsidie?

Deel dit
Mail
Bellen