U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Informatieformulier subsidies

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie?

Vul onderstaande vragen in en klik vervolgens op versturen. Wilt u een incidentele of structurele subsidie online aanvragen? Ga dan naar het online aanvraagformulier.

Invloed uitbraak coronavirus op jaarlijkse en eenmalige subsidies

De coronacrisis treft iedereen, ook gesubsidieerde instellingen. Er zijn allerlei partijen die een jaarlijkse of eenmalige subsidie ontvangen voor activiteiten die zij uitvoeren. Door de crisis kan het niet voor iedere partij mogelijk zijn om de afspraken die gemaakt zijn over de subsidie na te komen. Kunt u de gemaakte afspraken niet nakomen? Laat het ons dan weten. Als het nodig is, wordt er samen met de verantwoordelijk portefeuillehouder een maatwerkoplossing aangeboden. Natuurlijk houden wij er rekening mee dat deze situatie overmacht is. Als partijen de afspraken (voor een deel) niet kunnen nakomen in 2021 dan kan:

  • de subsidie (deels) worden teruggevorderd
  • de terug te vorderen subsidie in mindering worden gebracht op de subsidie van 2022
  • er een extra presentatie worden verwacht in 2022 bovenop de jaarafspraken van 2022
  • de subsidie ongemoeid blijven; dan zijn er dus geen gevolgen voor de ontvangende partij

Vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0570.

Contactformulier velden
*
*
Welk thema heeft uw activiteit/project?*
*
*
*
*

U ontvangt binnen 6 weken na ontvangst van de volledige aanvraag bericht of uw organisatie voor een subsidie in aanmerking komt.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen