Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Nieuwsberichten

Volg het laatste nieuws van Olst-Wijhe en lees hieronder de meeste recente nieuwsberichten.

In ons archief kunt u B&W besluiten bekijken van het vorige volledige kalenderjaar en ouder.

 

Landelijk en regionaal onderzoek naar gezondheid gaat van start!

Gezamenlijke controles op milieu en criminaliteit in het buitengebied geven goed resultaat

De gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte trekken gezamenlijk op in het voorkomen en bestrijden van criminaliteit in het buitengebied. In de afgelopen weken zijn er twee controles uitgevoerd in het buitengebied. Voor deze controles werkten gemeente, politie, Staatsbosbeheer, waterschappen, Omgevingsdienst IJsselland en Stichting IJssellandschap samen. Door deze goede samenwerking kon er op meerdere zaken worden gecontroleerd.

Werkzaamheden Omloop in Wijhe

De provincie Overijssel voert groot onderhoud uit aan de N337 op en nabij de rotonde met de Omloop in Wijhe. Ook een deel van de Omloop wordt meegenomen.

Olst-Wijhe komt op voor belangen kleine gemeenten

De gemeente Olst-Wijhe, in de persoon van wethouder financiën Hans Olthof, blijft zich inzetten voor het verbeteren van de financiële situatie van kleine gemeenten. Eerder deze zomer trok de wethouder al de aandacht door – bijna kopje onder in de IJssel – Den Haag op te roepen met meer geld over de brug te komen. Nu roept hij gemeenten op een motie te ondertekenen waarmee het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) er nogmaals bij het Rijk op aandringt dat er meer financiële ruimte moet komen voor gemeenten.

Onderzoek naar tevredenheid afvalinzameling

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen