Nieuwsberichten

Volg het laatste nieuws van Olst-Wijhe en lees hieronder de meeste recente nieuwsberichten.

In ons archief kunt u B&W besluiten bekijken van het vorige volledige kalenderjaar en ouder.

 

Spring naar einde van Recente berichten

Onderhoud website

Op vrijdag 20 september van 19.00 uur tot 22.00 uur voeren wij updates uit aan onze website om u ook in de toekomst goed van dienst te zijn. Vanwege deze updates zijn niet alle producten en diensten beschikbaar. Zo kunt u geen gebruik maken van onze online formulieren.

Allround consulent Wmo

Voor ons team Werk, Inkomen en Zorg zoeken we een allround consulent Wmo voor 28 tot 32 uur per week.

Inloopbijeenkomst besluit voorkeursalternatief dijkversterking

Dit voorjaar kon iedereen reageren op een voorstel op welke manier de dijk wordt versterkt, het zogeheten concept-voorkeursalternatief. Op donderdagmiddag 12 september neemt het algemeen bestuur van het waterschap een definitief besluit over het voorkeursalternatief voor de dijkversterking. Daarmee wordt de eerste fase van het project, de verkenningsfase, afgerond. Het waterschap geeft grondeigenaren, bewoners en geïnteresseerden graag een terugkoppeling over dit besluit en nodigt hen uit voor een inloopbijeenkomst.

12 oktober open dag: Veilig in Olst-Wijhe!

Open dag Veilig in Olst-Wijhe

Op zaterdag 12 oktober ben je tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij de open dag Veilig in Olst-Wijhe. Op de gemeentewerf aan de Industrieweg 8 in Wijhe organiseren wij samen met de brandweer en de politie allerlei leuke én leerzame activiteiten voor jong en oud.

Hoe ziet Olst-Wijhe er door uw cameralens uit?

Spring naar begin van Recente berichten
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen