Nieuwsberichten

Volg het laatste nieuws van Olst-Wijhe en lees hieronder de meeste recente nieuwsberichten.

In ons archief kunt u B&W besluiten bekijken van het vorige volledige kalenderjaar en ouder.

 

Spring naar einde van Recente berichten

De eerste aanmelding voor het jeugdcompliment Olst-Wijhe is binnen. Aanmelden kan tot 15 februari!

De eerste jongere is aangemeld voor het jeugdcompliment van de gemeente Olst-Wijhe. Maar er zijn veel meer kinderen en jongeren die zich belangeloos inzetten voor anderen. Ken jij een jongere die een jeugdcompliment verdient? Voor de winnaar ligt een cadeaubon van honderd euro klaar. Alle anderen die worden voorgedragen, kunnen een cadeaubon van dertig euro krijgen. Kijk voor het aanmelden en de voorwaarden op www.olst-wijhe.nl/jeugdcompliment.

Wij zoeken een consulent Werk

Wij zoeken een consulent Werk voor 32-36 uren per week. Kom jij ons versterken?

Vacature: projectleider website / sociale kaart sociaal domein

We zijn op zoek naar een projectleider website / sociale kaart sociaal domein voor 8 uur per week voor een periode van een half jaar.

Inloopavond afsluiting Schippershuizen tijdens spitsuren

Inwoners tevreden over bibliotheekwerk Olst en Wijhe

Na de evaluatie in 2014 werd besloten de hoofdvestiging van de bibliotheek in Olst in stand te houden, een servicepunt in Wijhe in te stellen en de ‘Bibliotheek op School’ te introduceren op basisscholen. In oktober is het bibliotheekwerk opnieuw geëvalueerd. Er is gesproken met diverse betrokken organisaties, zoals beide Plaatselijke Belangen, en er is een enquête gestuurd naar alle volwassen leden van de bibliotheek om te onderzoeken hoe leden de dienstverlening ervaren en welke suggesties zij hebben voor de toekomst.

Spring naar begin van Recente berichten
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen