U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Nieuwsberichten

Volg het laatste nieuws van Olst-Wijhe en lees hieronder de meeste recente nieuwsberichten.

In ons archief kunt u B&W besluiten bekijken van het vorige volledige kalenderjaar en ouder.

 

De webshop van Dubbel Besparen is geopend

Heb jij de actie Dubbel Besparen en de gratis energiecheck dit voorjaar gemist? Niet getreurd, want je krijgt een tweede kans! Vanaf vandaag, 20 oktober, is de webshop geopend.

60 jaar huwelijk voor echtpaar Steinvoort-Kroes

Bruidspaar Steinvoort-Kroes met burgemeester Ton Strien Olst-Wijhe

Op 1 oktober vorig jaar was het echtpaar Steinvoort-Kroes 60 jaar getrouwd. 

Bewustwording én resultaat na Themaweek Veilig IJsselland

Ingeleverde messen, bewustwording over het belang van meldingen doorgeven én tips om digitale criminaliteit te voorkomen. Dit is een greep uit de activiteiten die er waren tijdens de Themaweek Veilig IJsselland van 11 t/m 18 oktober.

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

Foto van tijdelijk wethouder Hans Kamphuis

Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is voorgedragen als tijdelijk vervanger van wethouder Herman Engberink. Herman Engberink is al langere tijd ziek. In de raadsvergadering van 25 oktober zal de gemeenteraad Hans Kamphuis formeel benoemen.  

Gratis je verkeerskennis opfrissen?

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo zijn nieuwe vervoersmiddelen (e-bike), maar zijn er ook nieuwe verkeersregels en verkeerssituaties (turborotondes, spitsstroken). Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert daarom een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder in onze gemeente.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen