U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Nieuwsberichten

Volg het laatste nieuws van Olst-Wijhe en lees hieronder de meeste recente nieuwsberichten.

In ons archief kunt u B&W besluiten bekijken van het vorige volledige kalenderjaar en ouder.

 

Aan de slag met energiebesparing

Wij kregen een flinke subsidie van de Rijksoverheid om inwoners te helpen met energiebesparing. De komende tijd zijn er verschillende acties waarmee wij inwoners stimuleren om met energiebesparing in hun woning aan de slag te gaan.

Ken jij iemand die een lintje verdient?

Bijna iedereen zal die vraag met ‘ja’ beantwoorden. Want overal zetten mensen zich langere tijd, voor vele maatschappelijke doelen in. Vaak onbetaald, zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Om in aanmerking te komen voor een Koninklijke onderscheiding moet iemand eerst worden voorgedragen. En jij kunt daarvoor zorgen!

Feiten en fabels over de energietransitie

Er zijn veel vragen en onduidelijkheden over de energietransitie: de overstap van fossiele brandstoffen op duurzame energiebronnen. Daarom brachten we in de RES West-Overijssel feiten en fabels in beeld.

Uniek sporten geeft overzicht van aanbod aangepast sporten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen met sport- en beweegactiviteiten en gebruik kan maken van bijbehorende voorzieningen. Voor mensen met een beperking is het niet altijd eenvoudig om het aanbod te vinden dat geschikt is voor hen. Daarom maken wij gebruik van Uniek Sporten. Dit is een landelijk online sportplatform van Fonds Gehandicaptensport dat speciaal is gericht op aangepast sporten.

Brandt de lantaarnpaal niet?

In onze gemeente staan ongeveer 3.300 lantaarnpalen. Zo’n 1.650 van deze lantaarnpalen hebben een energiezuinig led-armatuur.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen