Kortricklaan Olst

Een paar jaar geleden hebben we aan buurtbewoners gevraagd hoe we de Kortricklaan in Olst kunnen verbeteren. Daar kwamen goede ideeën uit. In 2020 hebben we al een aantal dingen aangepakt. Zoals het voorkomen van wateroverlast door het aanleggen van een infiltratieriool. Dit jaar gaan we aan de slag met de straat, de parkeerplaatsen en de stoepen. Waar nodig vervangen we het oude groen voor nieuwe bomen en sterke planten, die goed tegen droogte en wateroverlast kunnen.

Ontwerpen

Tijdens de bijeenkomst van 22 maart hebben we de ideeën opgehaald die de buurtbewoners voor de straat hebben. Deze ideeën hebben we verwerkt in een zogeheten reactienota. Daarin staat per reactie (geanonimiseerd) wat we al dan niet met de reactie hebben gedaan. Vervolgens zijn de ideeën van 22 maart waar mogelijk in het ontwerp verwerkt. Er was vooral vraag naar groen en parkeren. Daarom hebben we 2 ontwerpen en een moodboard gemaakt. 

Welk ontwerp heeft jouw voorkeur?

We zijn benieuwd welk ontwerp jouw voorkeur heeft.  We kwamen daarom 23 juni naar je toe. Kon je toen niet aanwezig zijn? Geeft niets, je kunt tot 8 juli je reactie aan ons doorgeven. Reageren kan door:

Wat doen we met jouw reactie?

Na 8 juli nemen we alle reactieformulieren door en maken we het plan definitief. We willen graag na de zomer met de werkzaamheden starten maar we hebben helaas te maken met een lange levertijd op de materialen die we nodig hebben. Daarom kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen wanneer we echt aan het werk gaan. Als daar meer over bekend is dan geven we dat aan je door.

Meer informatie

Vragen? Stel ze gerust! Neem dan contact op met:

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Reactienota inloopavond  pdf 82,7 KB Download
Ontwerp groen  pdf 1.080,6 KB Download
Ontwerp parkeren  pdf 1.103,7 KB Download
Moodboard Kortricklaan Olst  pdf 802,6 KB Download
Reactieformulier Kortricklaan Olst  pdf 135,3 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen