Voornemen tot verhuur perceel gemeentegrond

De gemeente Olst-Wijhe heeft het voornemen om een perceel gemeentegrond (snippergroen) te verhuren aan een particuliere huurder. Het gaat om de percelen kadastraal bekend gemeente Wijhe, sectie F, nummers 6730 en 6805 (beiden gedeeltelijk), ter grootte van ongeveer 99 m², gelegen ten oosten van het perceel Langstraat 71 te Wijhe. 

Het te verhuren perceel grenst aan de woning van de beoogde huurder, maakt gedurende ten minste 30 jaar onderdeel uit van de tuin van de aangrenzende woning en is op dit moment in gebruik bij beoogde huurder. De beoogde huurder is daarmee voor de gemeente de enige serieuze gegadigde (mede) in relatie tot het Groenbeleidsplan en de Nota Grondbeleid. 

Reageren? 

Tegen de voorgenomen verhuur kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met het voornemen tot verhuur aan deze particuliere huurder? Stuur dan binnen 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerde toelichting naar gemeente@olst-wijhe.nl onder vermelding van ‘voorgenomen verhuur gemeentegrond Langstraat 71 te Wijhe’. Na ontvangst van eventuele reacties reageren wij schriftelijk of de reactie wel of geen aanleiding vormt om af te wijken van het voornemen. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verhuur in rechte op te komen.  

Deel dit
Mail
Bellen