Voornemen tot verkoop gemeentegrond

De gemeente Olst-Wijhe is voornemens om de volgende twee percelen grond te verkopen aan particuliere kopers:  

  1. Het perceel kadastraal bekend gemeente Olst, sectie G, nummer 3448, ter grootte van ongeveer 200 m2, gelegen naast het perceel aan de IJsseldijk 31b in Welsum. 

    Het te verkopen perceel grenst aan de zijkant van het eigendomsperceel van de beoogde koper. Het te verkopen perceel betreft de enige toegangsweg richting zijn woning. Om de toegangsweg te behouden dient de beoogde koper de beschikking te hebben over de hiervoor genoemde grond. Naar het oordeel van de gemeente Olst-Wijhe is de beoogde koper op basis van de bovengenoemde redenen de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop. 
  2. Het perceel kadastraal bekend gemeente Olst, sectie B, nummer 5393, ter grootte van ongeveer 26 m2, gelegen aan de voorzijde van de Kornet van Limburg Stirumstraat 48 in Olst. 

    Het te verkopen perceel (snippergroen) grenst aan de voorzijde van de woning van de boogde koper. De beoogde koper is daarmee voor de gemeente de enige serieuze gegadigde (mede) in relatie tot het Groenbeleidsplan en de Nota Grondbeleid.  

Reageren?  

Tegen de voorgenomen verkoop kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met één van de voornemens tot verkoop aan de particuliere kopers? Stuur dan binnen 20 dagen na publicatie een gemotiveerde toelichting naar gemeente@olst-wijhe.nl. Vermeld in het onderwerp ‘voorgenomen verkoop IJsseldijk’ of ‘voorgenomen verkoop Kornet van Limburg Stirumstraat’. Na ontvangst van eventuele reacties reageren wij schriftelijk of de reactie wel of geen aanleiding vormt om af te wijken van het voornemen. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verkoop en de daaropvolgende levering in rechte op te komen.  

 

Deel dit
Mail
Bellen