Straatgesprekken over de toekomst van Olst-Wijhe  

De komende twee weken kom je ons op verschillende plekken in de gemeente tegen. We gaan graag met inwoners in gesprek. Dit doen we aan de hand van borden waarop mogelijke toekomsten voor onze leefomgeving staan uitgebeeld. Het zijn denkrichtingen die verschillende keuzes en de bijbehorende gevolgen beschrijven. Bijvoorbeeld over woningbouw, groen, verkeer of energie-opwek.

Deze straatgesprekken zijn een vervolg op de enquête die we in 2023 hebben gehouden. Daarin gaven inwoners aan wat zij in het algemeen belangrijk vinden. Nu gaat het meer om de dilemma’s en de keuzes die inwoners daarin maken voor de leefomgeving. Alle informatie hierover vind je op mijnkijkop.olst-wijhe.nl/omgevingsvisie. Help jij mee om een toekomstvisie te maken met én voor onze inwoners?  

Waar vind je ons?  

  • Woensdag 24 april van 20.00 tot 21.00 uur in de Herxer Marke in Herxen. Kernenwethouder Marcel Blind is aanwezig.   
  • Vrijdag 26 april van 11.00 tot 15.30 uur, op de markt in Olst. Kernenwethouder Marcel Blind is aanwezig van 13.30 tot 15.30 uur.  
  • Dinsdag 30 april van 10.00 tot 12.00 uur op de markt in Wijhe.  

We waren ook al in Wesepe en Olst. Kom je ons niet tegen, maar wil je wel jouw keuzes met ons delen? Dat kan op https://olst-wijhe.swipocratie.nl/.   

Deel dit
Mail
Bellen