Word stembureaulid, teller of voorzitter bij de verkiezingen van het Europees Parlement in Olst-Wijhe! 

Wij zijn op zoek naar inwoners die willen bijdragen aan een eerlijk, transparant en soepel verloop van de verkiezingsprocessen. Als stembureaulid, voorzitter of teller heb je een belangrijke rol. Je zorgt ervoor dat onze inwoners hun stem kunnen uitbrengen, wat een belangrijk recht is in onze democratie. 

Wat houdt het in?  

Als stembureaulid assisteer je bij het ontvangen van kiezers, het uitreiken van stembiljetten en het waarborgen van een ordelijk verloop in het stemlokaal. Tellers zijn verantwoordelijk voor het nauwkeurig tellen van de uitgebrachte stemmen. En als voorzitter geef je leiding aan het stembureau en zorg je ervoor dat alles volgens de regels verloopt. 

Vergoedingen 

Dit jaar hebben we goed nieuws! De vergoedingen voor stembureaumedewerkers zijn verhoogd.  Stembureauleden krijgen 125 euro per dagdeel inclusief tellen, voorzitters 150 euro per dagdeel inclusief tellen en tellers krijgen 75 euro. 

Aanmelden 

Ben jij klaar om deel uit te maken van dit belangrijke proces? Meld je dan vandaag nog aan als stembureaulid, teller of voorzitter en help mee om de stem van onze inwoners te laten klinken in het Europees Parlement! Aanmelden kan via https://olstwijhe.stembureauleden.nl/nieuwe-leden. We kijken ernaar uit om samen met jou de verkiezingen tot een succes te maken! 

Deel dit
Mail
Bellen