Voornemen tot verhuur gemeentegrond

De gemeente Olst-Wijhe heeft het voornemen om een perceel gemeentegrond (snippergroen) te verhuren aan een particuliere huurder. Het gaat om het perceel kadastraal bekend gemeente Olst, sectie B, nummer 4456 (gedeeltelijk), ter grootte van ongeveer 70 m², gelegen ten westen van het perceel Wethouder G.J. Kuiperstraat 50 te Olst.   

  Het te verhuren perceel grenst aan de woning van de beoogde huurder en is op dit moment in gebruik door de beoogde huurder. De beoogde huurder is daarmee voor de gemeente de enige serieuze gegadigde (mede) in relatie tot het Groenbeleidsplan en de Nota Grondbeleid.      

Reageren?   

Tegen de voorgenomen verhuur kan geen zienswijze, bezwaar of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht worden ingediend c.q. ingesteld. Bent u het niet eens met het voornemen tot verhuur aan deze particuliere huurder? Stuur dan binnen 20 kalenderdagen na publicatie een gemotiveerde toelichting naar gemeente@olst-wijhe.nl onder vermelding van ‘voorgenomen verhuur gemeentegrond Weth. G.J. Kuiperstraat 50 te Olst’. Als u niet tijdig en gemotiveerd reageert, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verhuur in rechte op te komen.   

  

Deel dit
Mail
Bellen