Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Olst in ontwikkeling - laatste nieuws

Nieuwsbrief Olst in ontwikkeling

Wilt u ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de verschillende projecten in Olst? Schrijf u dan in voor deze nieuwsbrief.

Olst volop in ontwikkeling - nieuwsbrief 2, november 2019

Bij de Huis aan Huis Reklamix van 20 november is onderstaande nieuwsbrief ‘Olst volop in ontwikkeling’ verspreid in Olst, Boskamp, Eikelhof, Den Nul en omgeving. Inwoners met een NEE/JA-sticker op hun brievenbus ontvangen wel de Huis aan Huis Reklamix (huis-aan-huisbladen), maar niet de nieuwsbrief (ongeadresseerd drukwerk).

Jan Hooglandstraat Olst wordt veiliger

Snelheidsverlaging eind 2019 voor Geertsstraat, Hooglandstraat en Koekoeksweg
Het verkeer in de Jan Hooglandstraat, Aaldert Geersstraat en Koekoeksweg mag vanaf eind 2019 niet meer harder rijden dan 30 kilometer per uur. Dit is de uitkomst van het overleg van inwoners, ondernemers, plaatselijke belangen, de gemeente, veiligheids-hulpdiensten en anderen over de diverse verbeteringen voor dit tracé. De voorrangskruisingen blijven behouden. Over het gehele tracé komt in het midden van de weg een baan van 2,60 meter breed met aan beide zijden een fietsstrook, met fietssymbool, van 1,70 meter breed. Door deze aanpassingen neemt de snelheid van het gemotoriseerd verkeer af en wordt de situatie voor fietsers veiliger. De werkzaamheden aan de Jan Hooglandstraat, de Aaldert Geertsstraat en de Koekoeksweg vinden plaats in het laatste kwartaal van 2019.

Informatieavond Verkeer Olst

Dinsdagavond 11 juni 2019 waren ruim 100 belangstellenden aanwezig bij de informatieavond over het verkeer in Olst.

Uitnodiging informatieavond Verkeer Olst

Op dinsdag 11 juni organiseren wij een informatieavond over het verkeer in Olst in het Holstohus.

Oudere berichten

Overzicht van oudere nieuwsberichten
Titel van het nieuwsbericht Publicatiedatum
Stand van zaken verkeer Olst 06 mei 2019 om 08:00
Olst volop in ontwikkeling - nieuwsbrief 1, april 2019 10 april 2019 om 08:00
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen