Werkzaamheden Aaldert Geertsstraat, Jan Hooglandstraat en Koekoeksweg

Op maandag 12 oktober starten de werkzaamheden aan de Aaldert Geertsstraat, Jan Hooglandstraat en de Koekoeksweg. De werkzaamheden worden in vier fasen uitgevoerd om de overlast voor bewoners en ondernemers tot een minimum te beperken.

Volgens de planning zijn de werkzaamheden van de eerste drie fases klaar op 6 november. De werkzaamheden van de laatste fase vinden plaats bij het spoor als de treinen niet rijden. Dit gebeurt tussen 30 november en 6 december.

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de weg. Zij moeten hiervoor de aanwijzingen van de aannemer opvolgen. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via Deventer. Dit staat met borden aangegeven.

Heeft u vragen over het werk, de planning en de bereikbaarheid? U bent op het vaste inloopmoment op woensdag tussen 12.00 en 13.00 uur welkom in de keet van Schagen Infra BV.  De keet staat het parkeerterrein van Aberson.

Meer weten over de nieuwe inrichting van de weg? Bekijk dan hieronder de brief met de tekeningen en de planning die omwonenden en ondernemers hebben ontvangen.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Brief herstart werkzaamheden  pdf 58,9 KB Download
Tekening en nieuwe inrichting  pdf 2.141,2 KB Download
Faseringstekening  pdf 1.343,2 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen