U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Veiligheid in Olst-Wijhe

De gemeente vindt het belangrijk dat u prettig en veilig woont, werkt en leeft. Samen met politie, brandweer en andere organisaties werkt de gemeente aan een veilige en leefbare gemeente. U hebt zelf grote invloed op uw eigen veiligheid.

Veiligheidsregio IJsselland

Binnen Veiligheidsregio IJsselland werken Brandweer, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie van de Regio, politie en gemeenten samen aan veiligheid.

Hulpdiensten

Belangrijke hulpdiensten in onze gemeente zijn: Brandweer, Politie, de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie van de Regio (GHOR), Ambulance en de Huisartsen.

Wijkagenten (politie)

Wijkagenten zijn er om uw veiligheid te vergroten. Zij surveilleren in de kernen en houden toezicht. Op de site van de politie (Mijn Buurt) vindt alle laatste politienieuws uit de gemeente en informatie over de wijkagent in Olst-Wijhe.

Toezichthouders

In Olst-Wijhe werken Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s) om toezicht te houden op de openbare ruimte en te controleren op naleving van enkele wetten en verordeningen.

EHBO

Op de sites van EHBO Wijhe en EHBO Boskamp-Olst vindt u alle informatie over deze EHBO-verenigingen.

AED

Op www.mijnhartslagnu.nl kunt u inzicht krijgen in de AED’s in uw eigen omgeving. U ziet waar een AED aangemeld staat. Heeft u daar vrage overe? Dan kunt u deze per mail stellen aan info@hartslagnu.nl.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen