Dienstverlening

 • Dienstverlening

  Ja, het gemeentehuis en het Holstohus zijn geopend. Je moet wel een afspraak maken. Voor het maken van een afspraak bel je naar telefoonnummer 14 0570.

  Betaling van diensten kan alleen met PIN.

   

  Onze dienstverlening gaat door, maar alleen op afspraak en online. Als je (milde) klachten hebt, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, verzoeken wij je niet te komen en jouw afspraak af te zeggen.

  Betaling van de diensten kan alleen met PIN.

  Verloopt jouw paspoort binnenkort? Dan kun je een afspraak maken om deze te verlengen. Bel hiervoor naar telefoonnummer 14 0570. Kom alleen naar uw afspraak.

  Betaling kan alleen met PIN.

  Je kunt een melding voorgenomen huwelijk doen. Hiervoor kun je een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570.

  Een melding van een voorgenomen huwelijk maak je op zijn vroegst een jaar voor de trouwdatum tot maximaal twee weken voor de trouwdatum.

   

  Wij houden ons aan de landelijke richtlijnen van de Rijksoverheid. In het gemeentehuis geldt geen maximum aantal bezoekers, maar wel het advies 'geef elkaar de ruimte'. Wij vragen iedereen thuis te blijven bij klachten. 

  Bij een gratis huwelijk mogen het bruidspaar, de getuigen en een fotograaf aanwezig zijn, tot maximaal zeven personen. Dit is een al bestaande regel. De voltrekking van een gratis huwelijk vindt ook plaats in het gemeentehuis. 

   

  Huisbezoeken aan kwetsbare personen (ouderen en personen met een verminderde weerstand) gaan niet door tenzij het gaat om het verstrekken van een noodzakelijke voorziening. Wij bezoeken geen personen met (milde) klachten als verkoudheid, hoesten en koorts.

  De inloopuren voor minima gaan nog niet door. Vragen kunnen telefonisch worden gesteld via telefoonnummer 14 0570.

  Elke week lees je onze bekendmakingen in de IJsselberichten in de Huis aan Huis Reklamix. Regelmatig lees je hier dat je plannen kunt inzien.

  Vanwege de coronacrisis werken wij voor het inzien van plannen anders dan normaal.

  Wil je een bouwplan inzien dat bij een vergunningaanvraag hoort? Stuur dan een mail naar team Leefomgeving. Wij sturen je het bouwplan dan digitaal toe. Ruimtelijke plannen kun je inzien in het gemeentehuis. Hiervoor kun je een afspraak maken via telefoonnummer 14 0570.

Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Geef ons door wat u wilt weten.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen