U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Olst volop in ontwikkeling - nieuwsbrief 1, april 2019

Bij de Huis aan Huis Reklamix van 10 april is onderstaande nieuwsbrief ‘Olst volop in ontwikkeling’ verspreid in Olst, Boskamp, Eikelhof, Den Nul en omgeving.

Wij willen onze inwoners met deze nieuwsbrief nog beter informeren over alle ontwikkelingen in Olst. Denk hierbij aan de maatregelen voor het spreiden en scheiden van het verkeer, het bouwen van woningen op het Abersonterrein en de nieuwe locatie voor de scholen.

In de eerste editie staat het thema ‘verkeer’ centraal. Natuurlijk blijven wij informatie publiceren in de Huis aan Huis Reklamix en op onze website. Heeft u geen nieuwsbrief ontvangen, maar bent u hierin wel geïnteresseerd? Dan kunt u deze gratis afhalen bij onze balies in het Holstohus in Olst en het gemeentehuis in Wijhe.

Lees meer over Olst in ontwikkeling.

Digitaal nieuws ontvangen?

Niets missen? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief Olst volop in ontwikkeling via www.olst-wijhe.nl/nieuwsbrieven. Is er voor het verschijnen van de volgende papieren nieuwsbrief nieuws te melden, dan ontvangt u dit in uw mailbox.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Olst volop in ontwikkeling - nieuwsbrief 1 - april 2019  pdf 2.323,4 KB Download
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen