U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Trouwlocaties

In Olst-Wijhe kunt u op verschillende plaatsen trouwen of een geregistreerd partnerschap laten sluiten. U kunt kiezen voor het gemeentehuis in Wijhe, maar ook op een eigen locatie kunt u trouwen of een geregistreerd partnerschap laten sluiten.

Officiële trouwlocatie gemeentehuis Wijhe
De trouwzaal in het gemeentehuis in Wijhe is onze officiële trouwlocatie. In de trouwzaal heeft u een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden. Het bruidspaar bereikt de trouwzaal via de loopbrug aan de IJsselzijde van het gemeentehuis.

trouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhe

Eigen trouwlocatie
U kunt zelf kiezen waar u trouwt. Misschien wilt u trouwen op een plek waar u een bijzondere herinnering aan heeft. U heeft wel toestemming van ons nodig voordat u op deze plek mag trouwen. De trouwlocatie moet ook aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact met ons op te nemen. Wij kunnen vertellen of u eventueel nog vergunningen nodig heeft.

Geef uw gewenste trouwlocatie aan ons door, wanneer u uw aanstaande huwelijk of partnerschapsregistratie bij ons meldt. U kunt de officiële trouwlocatie bij ons vastleggen of uw alternatieve trouwlocatie aan ons doorgeven. Wij kijken of het gemeentehuis beschikbaar is op de dag waarop u wilt trouwen/partnerschap wilt sluiten.

Kiest u voor een alternatieve trouwlocatie?
Leg uw trouwdatum vast bij de eigenaar van de locatie en lever bij het doorgeven van uw trouwplannen de ingevulde en ondertekende: Overeenkomst alternatieve trouwlocatie in

Hebt u vragen over een alternatieve trouwlocatie of wilt u een officiële trouwlocatie vastleggen?

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen