Trouwlocaties

In Olst-Wijhe kun je op verschillende plaatsen trouwen of een geregistreerd partnerschap laten sluiten. Je kunt kiezen voor het gemeentehuis in Wijhe, maar ook op een eigen locatie kun je trouwen of een geregistreerd partnerschap laten sluiten.

Officiële trouwlocatie gemeentehuis Wijhe
De trouwzaal in het gemeentehuis in Wijhe is onze officiële trouwlocatie. In de trouwzaal heb je een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden. Het bruidspaar bereikt de trouwzaal via de loopbrug aan de IJsselzijde van het gemeentehuis.

trouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhetrouwlocatie Wijhe

Eigen trouwlocatie
Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een bijzondere herinnering aan hebt. Je hebt wel toestemming van ons nodig voordat je op deze plek mag trouwen. De trouwlocatie moet ook aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact met ons op te nemen. Wij kunnen vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig heeft.

Geef jouw gewenste trouwlocatie aan ons door, wanneer je jouw aanstaande huwelijk of partnerschapsregistratie bij ons meldt. Je kunt de officiële trouwlocatie bij ons vastleggen of jouw alternatieve trouwlocatie aan ons doorgeven. Wij kijken of het gemeentehuis beschikbaar is op de dag waarop je wilt trouwen/partnerschap wilt sluiten.

Kies je voor een alternatieve trouwlocatie?
Leg jouw trouwdatum vast bij de eigenaar van de locatie en lever bij het doorgeven van jouw trouwplannen de ingevulde en ondertekende: Overeenkomst alternatieve trouwlocatie in

Heb je vragen over een alternatieve trouwlocatie of wil je een officiële trouwlocatie vastleggen?

Deel dit
Mail
Bellen