Bedrijventerrein Wesepe

Bedrijventerrein Wesepe ligt aan de westzijde van de kern Wesepe. Het is een gemengd terrein waar bedrijven in de milieucategorie 1, 2, en 3 zijn toegestaan.

Bedrijventerrein Wesepe Noord

Dit bedrijventerrein ligt bij de noordelijke rotonde van de N348. Op dit bedrijventerrein is geen gemeentelijke grond beschikbaar. Wel verkoopt 't Koeland bedrijvenkavels op dit gedeelte.

Bedrijventerrein Wesepe Zuid

Dit bedrijventerrein met mooie zichtlocaties ligt bij de zuidelijke rotonde direct aan de N348. Dit terrein heeft een oppervlakte van 1,8 hectare. Circa 1,3 hectare is per direct beschikbaar. De kavels bieden volop ruimte en kansen voor een start, groei of droom van jouw onderneming.

In Wesepe liggen prachtige bouwkavels voor krachtige bedrijven. Bedrijven die vallen onder de milieucategorie 1,2 of 3.1 kunnen zich hier vestigen. De verkaveling ligt niet vast. In de breedte zijn de kavels aan te passen, afhankelijk van de vraag en situering. Het terrein is heel geschikt voor bedrijven die hechten aan een goede en moderne uitstraling en zichtbaarheid.

Ontsluiting

Het terrein ligt aan de N348 tussen Zwolle/Raalte en Deventer. Als je een zichtlocatie wilt, kan dat. De A1 bij Deventer ligt op een rijafstand van 10 minuten. De busverbinding Deventer-Raalte stopt bij beide terreinen.

De feiten

  • Van 1000 m²  tot 1,3 hectare, afhankelijk van de bedrijfssituering.
  • Flexibele verkaveling.
  • Mooie zichtlocaties aan de N348.
  • Milieucategorieën: bedrijven vallend onder categorie 1,2 en 3.1 mogelijk.
  • Maximale bouwhoogte: tot 10 meter.
  • Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Glasvezel wordt aangelegd.
  • Bouwrijp en direct beschikbaar.

Grondprijs

Actuele grondprijzen vind je in de grondprijzenbrief.

Informatie

Neem voor meer informatie over de beschikbare kavels contact op met de projectleider Bedrijventerreinen, via telefoonnummer 14 0570. Jouw bedrijf kan in Wesepe floreren binnen de rust en het groene karakter van de omgeving. Onderneem in Wesepe en laat jouw onderneming tot bloei komen!

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen