U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Boothelling

Eén van de mooiere locaties langs de IJssel is de IJsselzone ter hoogte van Wijhe. Naast een fantastisch uitzicht over het rivierenlandschap, vindt u hier ook verschillende (recreatieve) voorzieningen, waaronder een boothelling.

De boothelling ligt op korte (loop)afstand van het gastvrije centrum van Wijhe. Tevens vindt u hier een ruime passantenhaven, tien ruime camperplaatsen, een loswal, een schildersplek, een Jongeren OntmoetingsPlek (JOP) en een ToeristischOverstapPunt (TOP), van waaruit u via verschillende bewegwijzerde fiets- en wandelroutes de omgeving kunt verkennen. Kijk voor meer recreatieve informatie op de website van Salland Marketing.

Corona maatregelen Loswal
Op dit moment gelden onderstaande regels rondom de Loswal:

  • Groepsvorming is verboden, houd 1,5 meter afstand;
  • De maatregelen van de regering om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, moeten altijd worden opgevolgd en nageleefd. Kijk op de site van de Rijksoverheid over het coronavirus voor de meest actuele informatie.

Houdt rekening met een hellingspercentage van 20% wanneer u gebruik wil maken van de boothelling.

De boothelling gebruiken is gratis.

Bij hoge waterstanden mag geen gebruik worden gemaakt van de IJsselzone Wijhe. Het niet varen van de Wijhese Veerpont wordt hiervoor als graadmeter gebruikt.

De gebruiksregels vindt u op het bord nabij de camperplaatsen.

Hebt u vragen over de boothellng?

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen