Boothelling

Eén van de mooiere locaties langs de IJssel is de IJsselzone ter hoogte van Wijhe. Naast een fantastisch uitzicht over het rivierenlandschap, vind je hier ook verschillende (recreatieve) voorzieningen, waaronder een boothelling.

De boothelling ligt op korte (loop)afstand van het gastvrije centrum van Wijhe. Tevens vind je hier een ruime passantenhaven, tien ruime camperplaatsen, een loswal, een schildersplek, een Jongeren OntmoetingsPlek (JOP) en een ToeristischOverstapPunt (TOP), van waaruit je via verschillende bewegwijzerde fiets- en wandelroutes de omgeving kunt verkennen. Kijk voor meer recreatieve informatie op de website van Salland Marketing.

Corona maatregelen Loswal
Op dit moment gelden onderstaande regels rondom de Loswal:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • De maatregelen van de regering om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, moeten altijd worden opgevolgd en nageleefd. Kijk op de site van de Rijksoverheid over het coronavirus voor de meest actuele informatie.

Houdt rekening met een hellingspercentage van 20% wanneer je gebruik wil maken van de boothelling.

De boothelling gebruiken is gratis.

Bij hoge waterstanden mag geen gebruik worden gemaakt van de IJsselzone Wijhe. Het niet varen van de Wijhese Veerpont wordt hiervoor als graadmeter gebruikt.

De gebruiksregels vindt je op het bord nabij de camperplaatsen.

Heb je vragen over de boothellng?

Deel dit
Mail
Bellen