Blijk van Waardering

U kunt eenmaal per jaar een Blijk van Waardering bij ons aanvragen voor uw mantelzorger(s). Deze bestaat in 2017 uit VVV cadeaubonnen ter waarde van € 100,-. U kunt de cadeaubonnen aan één of meerdere mantelzorgers geven als waardering voor de hulp die zij verlenen. Uw mantelzorger kan dan naar eigen wens een persoonlijke attentie aanschaffen.

U als zorgvrager dient woonachtig te zijn in onze gemeente, uw mantelzorger mag elders wonen.

Direct online regelen
Vraag een Blijk van Waardering online aan. Na het invullen van het formulier kunt u onderaan de pagina op Versturen klikken. U ontvangt geen automatische ontvangstbevestiging. U kunt het formulier ook scannen en mailen naar info@evenmens.nl.

Schriftelijk regelen
U kunt schriftelijk het Blijk van Waardering aanvragen. U kunt hiervoor het pdf bestand gebruiken.

Stuur het formulier naar:

Evenmens
Antwoordnummer 219
7441 VB Nijverdal
(een postzegel is niet nodig).

Aan de balie regelen
U kunt het formulier aan de balies van het klantcontactcentrum inleveren of tijdens het inloopspreekuur van mantelzorgconsulent, Herma Spoolder: iedere donderdag van 09.00 – 11.00 uur even weken in het gemeentehuis in Wijhe en oneven weken in het Holstohus in Olst.

Evenmens bekijkt uw formulier. Alleen als er onduidelijkheden zijn, nemen zij contact met u op. U kunt de VVV-cadeaubonnen vanaf 2 weken na inlevering van het aanvraagformulier (laten) ophalen tijdens de spreekuren van Evenmens. Bij de uitreiking van de bonnen informeert de mantelzorgconsulent u gelijktijdig over verdere ondersteuningsmogelijkheden.

De mantelzorger moet minimaal 8 uur per week gedurende 3 maanden of langer voor u zorgen en daarvoor niet betaald krijgen. U kunt per kalenderjaar eenmaal een Blijk van Waardering aanvragen voor uw mantelzorger.

U ontvangt VVV cadeaubonnen van € 100,- die u kunt geven aan uw mantelzorger of verdelen onder meerdere mantelzorgers.

Evenmens neemt de aanvragen voor het Blijk van Waardering in behandeling.

Hebt u vragen over het Blijk van Waardering?

Neem dan contact op met Evenmens, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg.

 
Spring naar einde Spring naar begin