Blijk van Waardering

U kunt eenmaal per jaar een Blijk van Waardering bij ons aanvragen voor uw mantelzorger(s). Deze bestaat uit VVV cadeaubonnen ter waarde van € 100,-. U kunt de cadeaubonnen aan één of meerdere mantelzorgers geven als waardering voor de hulp die zij verlenen. Uw mantelzorger kan dan naar eigen wens een persoonlijke attentie aanschaffen.

U als zorgvrager dient woonachtig te zijn in onze gemeente, uw mantelzorger mag elders wonen.

Direct online regelen
Vraag een Blijk van Waardering aan. Na het invullen van het formulier kunt u onderaan de pagina op versturen klikken. U ontvangt geen automatische ontvangstbevestiging. U kunt het formulier ook scannen en mailen naar info@evenmens.nl.

Schriftelijk regelen
U kunt schriftelijk het Blijk van Waardering aanvragen. U kunt hiervoor het pdf bestand gebruiken.

Stuur het formulier naar:

Evenmens
Antwoordnummer 219
7441 VB Nijverdal
(een postzegel is niet nodig).

Aan de balie regelen
U kunt het formulier aan de balies van het klantcontactcentrum inleveren of tijdens het inloopspreekuur van mantelzorgconsulent, Herma Spoolder: iedere donderdag van 09.00 – 11.00 uur even weken in het gemeentehuis in Wijhe en oneven weken in het Holstohus in Olst.

Evenmens bekijkt uw formulier. Alleen als er onduidelijkheden zijn, nemen zij contact met u op. U kunt de VVV-cadeaubonnen vanaf 2 weken na inlevering van het aanvraagformulier (laten) ophalen tijdens de spreekuren van Evenmens. Bij de uitreiking van de bonnen informeert de mantelzorgconsulent u gelijktijdig over verdere ondersteuningsmogelijkheden.

De mantelzorger moet minimaal 8 uur per week gedurende 3 maanden of langer voor u zorgen en daarvoor niet betaald krijgen. U kunt per kalenderjaar eenmaal een Blijk van Waardering aanvragen voor uw mantelzorger.

U ontvangt VVV cadeaubonnen van € 100,- die u kunt geven aan uw mantelzorger of verdelen onder meerdere mantelzorgers.

Evenmens neemt de aanvragen voor het Blijk van Waardering in behandeling.

Hebt u vragen over het Blijk van Waardering?

Neem dan contact op met Evenmens, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen