Agenda algemeen

Webinar Inkoopactie woningisolatie

22 november 2022 om 19:30
22 november 2022 om 20:30
Online

Heb jij een koopwoning en wil je besparen op je energierekening? Dat kan onder andere door je huis beter te isoleren. Misschien heb je er wel eens over nagedacht, maar vind je het teveel gedoe om uit te zoeken. Daarom maken we het je graag makkelijk met een inkoopactie. Voor deze actie maakten we afspraken met regionale, gecertificeerde bedrijven over de prijs en de kwaliteit van de materialen. En we helpen je ook graag bij het beoordelen van de offerte als je dat prettig vindt. 

Op 22 november organiseren we samen met Duurzaam Bouwloket een webinar waarin je alles hoort over de actie. Je kunt je hier aanmelden. Als je liever meteen een offerte wilt opvragen voor de inkoopactie woningisolatie kan dat via dezelfde link.

Deel dit
Mail
Bellen