U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Agenda algemeen

Bijpraatavond Noordmanshoek

02 december 2020 om 19:30
02 december 2020 om 21:00
Online

Stichting de Noordmanshoek organiseert een bijpraatavond voor de inwoners van Wijhe. Zij nodigen u van harte uit om mee te doen op woensdag 2 december. U kunt zich opgeven via het aanmeldformulier of een e-mail sturen.

De Noordmanshoek krijgt een duurzame invulling voor en door Wijhenaren: een unieke plek met lokaal voedsel, energie, recreatie en woonruimte. Stichting de Noordmanshoek is hard bezig om de plannen met hulp van anderen verder uit te werken. Vaak op de achtergrond en soms wat meer in beeld.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen