Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Servicenormen

De gemeente Olst-Wijhe is er voor u. Wij vinden het belangrijk dat inwoners en ondernemers ons gemakkelijk vinden en dat zij snel geholpen worden, ook digitaal.

Daarbij zijn wij u graag zo goed mogelijk van dienst. We hebben daarom een kwaliteitshandvest en servicenormen opgesteld waaraan onze dienstverlening moet voldoen. Zo weet u wat u van ons mag verwachten en wat u zelf kunt doen om snel en goed geholpen te worden.

Als gemeente werken wij continue aan het verbeteren van onze dienstverlening. Wanneer u van mening bent dat wij niet aan onze servicenormen voldoen of wanneer u een tip heeft om het contact met u beter te laten verlopen, dan horen we dat graag. U kunt dit aan ons doorgeven via het contactformulier.

Servicenormen

Onder de algemene servicenormen kunt u lezen wat u van ons kunt verwachten als u informatie zoekt op onze site, ons belt of contact hebt aan de balie. Onder de andere servicenormen leest u wat u mag verwachten bij het aanvragen van specifieke producten of diensten.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen