U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Roel Vinke

Een verhaal vertellen, niet zomaar een verhaal, maar jullie verhaal. Dat wil ik doen op de dag dat twee mensen de liefde voor elkaar, voor hun omgeving en voor de wet willen vastleggen. In mijn dagelijks leven werk ik als theaterdocent, regisseur en acteur. Vanuit dat werkveld ben ik gewend om verhalen over te brengen bij het publiek.

Op deze speciale dag zet ik mij graag in om jullie verhaal het podium te geven dat het verdient. Om dat te kunnen doen zullen we enkele weken daarvoor een voorgesprek hebben. Ik zal proberen zoveel mogelijk feiten, gevoel en verhalen te achterhalen, zodat ik die in een verhaal kan verwerken. Natuurlijk hebben jullie een grote stem in wat er wel en niet verteld moet worden en wat voor sfeer er tijdens de ceremonie zou moeten zijn. Of dat nu met veel humor of juist met ontroering is, of misschien wel allebei. Ik hoop in ieder geval dat het een dag is waarop jullie heel veel van elkaar en van de mensen om je heen zullen genieten!

Denken jullie dat ik de geschikte persoon ben om jullie verhaal en ceremonie vorm te geven? Neem dan contact met me op via mail of app 06-21553095. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Heel veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijk, geniet van elkaar, en wie weet tot snel!

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen