U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Remco van Zijl

Toen ik, Remco van Zijl uit 1970, net voor de millenniumwisseling in deze gemeente kwam wonen, had ik, als geboren Utrechter, niet kunnen vermoeden hoe zeer ik gesteld zou raken op deze omgeving en de mensen die hier wonen. Daarom vind ik het een eer dat ik sinds 2011 als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand iets terug mag doen voor deze gemeente.

Ik ga als automatiseerder, opleider in deze branche, sporttrainer, vader en echtgenoot sinds jaar en dag dagelijks met mensen om. Het meehelpen op  zo’n bijzondere dag als een trouwdag of de dag waarop je het partnerschap registreert, is voor mij dan ook de kers op de taart.

Maar uiteraard kan dit niet zomaar. Eerst zal ik jullie, als belangrijkste partij op deze dag, moeten leren kennen. Jullie zijn diegenen die bepalen wat jullie op jullie dag graag willen horen. En wat jullie zeker niet willen horen. In het gesprek dat wij vooraf hebben, krijgen jullie, en diegenen die jullie wellicht daarbij willen hebben, zoals eventuele kinderen, alle ruimte om dit kenbaar te maken.

Zo kunnen jullie er een heel mooie dag van maken. Ik zorg ervoor dat het formele gedeelte, wat er toch ook bij hoort, verloopt zoals jullie het graag zouden zien.

Vragen of gewoon vast even kennismaken?

Stuur me een e-mail of bel me op 0570-524740.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen