Onderzoek parkmanagement

In onze gemeente kennen we meerdere bedrijventerreinen, waaronder De Enk in Wijhe, De Meente en De Meente-Noord in Olst en bedrijventerrein Wesepe. We hebben hiervoor een economische visie opgesteld. De bedrijventerreinen hebben daarin een prominente plek. Het is daarom belangrijk dat de kwaliteit van deze terreinen en de werklocaties goed is en blijft.

We streven als gemeente naar toekomstbestendige werklocaties en een aantrekkelijk vestigingsklimaat. Daarnaast vinden ondernemers het belangrijk zich in te zetten voor de uitstraling van hun terreinen en panden, bereikbaarheid, verduurzaming en de organisatiegraad. Er is inmiddels een initiatief waarbij ondernemers zich hebben verenigd in een ondernemerscollectief; ONDERNEMERSKRING Olst-Wijhe.

Onderzoek naar het parkmanagement

Om bovenstaande thema’s meer vorm te geven is het wenselijk om parkmanagement op de bedrijventerreinen verder te verkennen. Dit biedt veel voordelen voor zowel ondernemers als ons als gemeente. Samen met ONDERNEMERSKRING Olst-Wijhe hebben we BMD Parkmanagement de opdracht gegeven een onderzoek uit te voeren naar de kwaliteit van onze bedrijventerreinen en naar onderwerpen die ondernemers gezamenlijk kunnen/willen oppakken bij hun bedrijventerrein. 

Uitkomsten van het onderzoek

Wil je op de hoogte blijven van de uitkomsten van het onderzoek? Houd dan deze pagina in de gaten.

Vragen?

Voor vragen over de vragenlijst of het onderzoek kun je contact opnemen met het secretariaat van de Ondernemerskring, José Bakker via telefoonnummer 06-12756598 of met de accountmanager bedrijven, gemeente Olst-Wijhe, Susan Bastiaans via telefoonnummer 06-15334207.

Deel dit
Mail
Bellen