Nieuws

Kijk voor alle nieuwsberichten bij Nieuws.

 

B&W besluiten 21-05-2024

Peuteravonden bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Olst-Wijhe 

Voor veel ouders is de peuterfase een intensieve fase. Peuters ontwikkelen zich enorm snel, willen alles zelf doen en kunnen heel boos worden als iets niet lukt of niet mag. Tegelijkertijd kun je in deze fase genieten van al die grappige en aandoenlijke momenten waarop je kind iets voor het eerst doet. Als ouder kun je in deze periode soms best wat tips, adviezen en ondersteuning gebruiken.  

Commissaris van de Koning bezoekt de Boskamp

Vlag

Vandaag bezocht Commissaris van de Koning Andries Heidema de Boskamp. Het college van burgemeester en wethouders had de eer om de commissaris te ontvangen in het Horecahuis.

Inloopspreekuur op de Elshof op donderdag 6 juni 

Op donderdag 6 juni houdt kernenwethouder Hans Olthof een inloopspreekuur van 19.00 tot 21.00 uur in het buurthuis op de Elshof. Tijdens dit spreekuur wil hij graag inwoners ontmoeten en horen wat er leeft en speelt in de buurt. Iedereen is welkom en je hoeft geen afspraak te maken. 

Woensdag 29 mei tweede veteranencafé in de gemeente Olst-Wijhe: “Een avond van herkenning”

Het 'Horecahuis' (voormalig Eetcafé Boskamp) op de Boskamp opent op woensdag 29 mei haar deuren voor het tweede Veteranencafé in de gemeente Olst-Wijhe. Een initiatief, gestart door een groep enthousiaste veteranen samen met de gemeente, waarbij veteranen elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Vanaf 19.30 uur zijn veteranen van harte welkom.

(Be)spaar ze allemaal!  

De komende weken lees je in de IJsselberichten in totaal 21 tips om thuis eenvoudig energie te besparen. (Be)spaar ze allemaal! 

Inloopbijeenkomst inrichting De Vink 

Raadsvergadering 27 mei 2024

Breng op 6 juni jouw stem uit tijdens de verkiezingen voor het Europese Parlement

Op donderdag 6 juni 2024 is de verkiezing voor het Europees Parlement. Deze verkiezing is niet zomaar een formaliteit; het gaat om jou en jouw vertegenwoordiging in het hart van de Europese besluitvorming. Belangrijke kwesties zoals het klimaat, veiligheid en migratie liggen op tafel, en door te stemmen oefen je directe invloed uit op de koers die Europa zal varen. 

B&W besluiten 14-05-2024

Deel dit
Mail
Bellen