Huiselijk geweld

Huiselijk geweld is niet normaal! Hoe eerder wordt ingegrepen, hoe groter de mogelijkheden zijn om het huiselijk geweld te stoppen. Wij vinden het belangrijk dat inwoners in actie komen als zij (vermoeden) dat zich ergens huiselijk geweld voordoet.

Veilig Thuis IJsselland

Veilig Thuis IJsselland is een advies- en meldpunt voor alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Dat is prettig voor iedereen: kinderen, volwassenen, ouderen, slachtoffers, plegers van geweld én professionals die ermee te maken krijgen. Doordat één organisatie verantwoordelijk is voor de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling, is er meer samenhang in de begeleiding van gezinnen. Veilig Thuis IJsselland wordt in opdracht van de 11 gemeenten in de regio IJsselland gerealiseerd door Kadera aanpak huiselijk geweld en Jeugdbescherming Overijssel.

Advies vragen of een melding doen

Heb je vermoedens van huiselijk geweld of kindermishandeling en wil je hierover advies vragen of een melding doen? Dan kun je bellen naar het landelijke telefoonnummer 0800 2000. Dit gratis telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Landelijke campagne Veilig Thuis

De landelijke campagne ‘Het houdt niet op. Niet vanzelf’ besteedt in tv- en radiocommercials ook aandacht aan Veilig Thuis. Bekijk ook de Informatiefolder Veilig Thuis.

Bijlagen:

Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Folder Veilig Thuis Olst-Wijhe  pdf 754,4 KB Download
Deel dit
Mail
Bellen