U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ervenontwikkeling

De erven in ons buitengebied zijn volop in ontwikkeling. Met een nieuw Bestemmingsplan buitengebied Olst-Wijhe en de Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving begeleiden we nieuwe initiatieven.

Ervenconsulent

Hebt u plannen om uw erf opnieuw in te richten of bebouwing een andere functie te geven? Bekijk dan het nieuwe Bestemmingsplan buitengebied Olst-Wijhe op Ruimtelijke plannen of neem contact op met de ervenconsulent van het Oversticht. Deze consulent adviseert en stimuleert bij opgaven van erftransformaties. De ervenconsulent verwijst u naar de juiste deskundige en geeft tips en adviezen, soms met een schets op hoofdlijnen. Voor de verdere uitwerking kunt u  een landschapsarchitect of landschapsontwerper inschakelen.

Vragen

Het contact met de ervenconsulent verloopt via de gemeente. Wilt u meer informatie over de ervenconsulent of hebt u vragen over sloop en nieuwbouwmogelijkheden op uw erf? Dan kunt u contact opnemen met ons klantencontactcentrum.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen