Anneloes van der Kolk

Als jullie een persoonlijke huwelijks- of partnerschapsvoltrekking willen waarbij je lekker kan genieten, dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Mijn voorkeur gaat uit naar een informele, persoonlijke en levendige toespraak. Ik houd van ceremonies waarbij een lach of een traan voorkomen. Ook jullie relaties met familie of vrienden, hilarische anekdotes of de kleine dingen die ertoe doen, verwerk ik graag in mijn speech. Wellicht zijn er in jullie levens dingen gebeurd die onvergetelijk waren, die je hebben gevormd en die je ook een plek wilt geven in de ceremonie? Dat kan. Ik probeer altijd om mee te gaan in jullie wensen, zodat het plaatje dat jullie in je hoofd hebben klopt. Mijn doel is dat jullie en je gasten met warme herinneringen aan dit belangrijke onderdeel van jullie unieke dag terug kunnen denken.

Het voorbereiden van de voltrekking is voor mij elke keer maatwerk. Net zoals de totstandkoming van jullie huwelijksdag dat ook zal zijn. Vooraf mail ik jullie mijn vragenlijst. Zo’n 4 weken voor de bruiloft spreek ik met jullie af voor het voorgesprek. We maken kennis, we nemen jullie ‘huiswerk’ door en we bespreken jullie wensen voor de ceremonie. Daarna schrijf ik een unieke toespraak over jullie liefdesverhaal. Ik ga graag grondig te werk en bereid me goed voor.

Mijn naam is Anneloes van der Kolk en ik kom uit Wijhe. Ik ben de trotse moeder van twee jongens in de basisschoolleeftijd en mijn grote liefde heet Jesse. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer. Eerder werkte ik als communicatieadviseur en hogeschooldocent. Ik ben een verbinder en ik ben gewend om voor groepen mensen te spreken.

Pas ik in jullie plaatje? Neem dan contact met me op via e-mail (onder vermelding van 'Trouwverzoek').

Deel dit
Mail
Bellen