Anneloes van der Kolk

Als jullie veel aandacht aan je huwelijks- of partnerschapsvoltrekking willen schenken dan ben je bij mij aan het juiste adres.

In verband met zwangerschapsverlof ben ik in 2019 niet beschikbaar in april, mei en juni. Vanaf juli 2019 sta ik weer voor jullie klaar.

Samen met jullie verken ik het pad naar de totstandkoming van jullie ceremonie, het moet er immers een zijn die voldoet aan jullie wensen. Ik sta er open-minded in en wil me graag laten verwonderen. Jullie mogen ervan uitgaan dat ik jullie gevraagd en ongevraagd advies wil geven, om zo alle mogelijkheden te onderzoeken. Wellicht weten jullie me andersom ook te verrassen, graag zelfs. Ik zie het voorbereiden van de plechtigheid echt als een coproductie. Mijn doel is namelijk dat jullie en je gasten altijd met warme herinneringen aan de ceremonie terug kunnen denken, omdat het plaatje dat jullie in je hoofd hadden klopte. De speech(es) en de formele voltrekking zijn immers hele belangrijke onderdelen van jullie unieke dag.

Het voorbereiden van de voltrekking is voor mij elke keer maatwerk, net zoals de totstandkoming van jullie huwelijksdag dat ook zal zijn. Daarom spreek ik enkele weken van tevoren met jullie af voor een kennismakingsgesprek waarin we alles doornemen, waaronder jullie wensen voor de dag. Als je behoefte hebt aan een informele, levendige speech, waarbij een lach of een traan ook mogen voorkomen of waarin eventueel je dierbaren een rol krijgen, dan bereid ik dat voor. Wellicht zijn er in jullie levens dingen gebeurd die moeilijk waren en wil je die graag benoemd hebben (of niet). Ook relaties met familie of vrienden, hilarische anekdotes, jullie dromen of de kleine dingen die ertoe doen nemen we dan door. Ik zal proberen om mee te gaan in jullie wensen, zodat jullie in de spotlights staan. Daarop kun je vertrouwen.

Mijn naam is Anneloes van der Kolk, ik ben de vrouw van Jesse en sinds de zomer van 2016 zijn wij ouders van Willem. In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur, hiervoor heb ik gewerkt als docent op een hogeschool. Ik ben geboren in 1986 en bijna mijn hele leven al woonachtig in Wijhe. 

Pas ik in jullie plaatje? Neem dan contact met me op via e-mail, of bel of app naar 06-15174666, dan plannen we een afspraak. Ik ben beschikbaar op donderdag, zaterdag en zondag en in de even weken op vrijdag. Andere dagen gaan in overleg.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen