U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Anneloes van der Kolk

Als jullie veel aandacht aan jullie huwelijks- of partnerschapsvoltrekking willen schenken dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Samen met jullie verken ik het pad naar de totstandkoming van jullie ceremonie, het moet er immers een zijn die voldoet aan jullie wensen. Ik sta er open-minded in en wil me graag laten verwonderen. Jullie mogen ervan uitgaan dat ik jullie gevraagd en ongevraagd advies wil geven, om zo alle mogelijkheden te onderzoeken. Wellicht weten jullie me andersom ook te verrassen, graag zelfs. Ik zie het voorbereiden van de ceremonie namelijk echt als een co-productie. Mijn doel is dat jullie en je gasten altijd met warme herinneringen aan dit onderdeel van jullie dag terug kunnen denken. Omdat het plaatje dat jullie in je hoofd hadden, klopte. De speech(es) en de formele voltrekking zijn immers heel belangrijke onderdelen van jullie unieke dag.

Mijn voorkeur gaat uit naar een informele, levendige speech. Ik houd van ceremonies waarbij een lach of een traan ook mogen voorkomen en waarin eventueel je dierbaren een rol krijgen. Ook jullie relaties met familie of vrienden, hilarische anekdotes, jullie dromen of de kleine dingen die ertoe doen, verwerk ik graag in mijn speech. Wellicht zijn er in jullie levens dingen gebeurd die moeilijk waren, die je hebben gevormd en die je ook een plek wilt geven in de ceremonie. Dat kan. Ik probeer altijd om mee te gaan in jullie wensen, zodat jullie in de spotlights staan. Daarop kun je vertrouwen.

Het voorbereiden van de voltrekking is voor mij elke keer maatwerk. Net zoals de totstandkoming van jullie huwelijksdag dat ook zal zijn. Daarom spreek ik enkele weken voor de bruiloft met jullie af voor het voorgesprek. We maken kennis, we nemen alles door en we bespreken jullie wensen voor de dag. Ik ga graag grondig te werk en bereid me goed voor.

Mijn naam is Anneloes van der Kolk. Ik ben de trotse moeder van Willem (2016) en Joop (2019) en mijn grote liefde heet Jesse. In het dagelijks leven werk ik als docent op hogeschool Windesheim in Zwolle. Eerder werkte ik als communicatieadviseur. Ik ben geboren in 1986 en bijna mijn hele leven al woonachtig in Wijhe. 

Pas ik in jullie plaatje? Neem dan contact met me op via e-mailof bel of app naar 06-15174666. Dan leg ik jullie uit wat mijn werkwijze is. Ik ben beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Andere dagen gaan in overleg.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen