Werken bij...

Werken bij de gemeente Olst-Wijhe kent veel verantwoordelijkheden. Wij zijn er voor onze inwoners. Het gaat om verbeteren van de kwaliteit en het oplossen van problemen.

We zoeken startende en ervaren professionals met hart voor de inwoners in Olst-Wijhe, bedrijven en instellingen. Mensen die verantwoordelijk, met durf, open en zorgzaam werken aan onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich prettig voelen in onze organisatie en bij onze ambitieuze manier van werken. We investeren graag in de ontwikkeling van mensen en geven onze medewerkers dan ook veel ruimte om verder te leren, zich te ontwikkelen en om ideeën uit te werken.

Vacatures

Hebt u deze kwaliteiten in huis en spreekt het bovenstaande u aan? Dan past u goed in onze organisatie. Houd onze vacatures in de gaten. Wellicht wordt u binnenkort onze nieuwe collega.

Wij hebben op dit moment de volgende vacature:


Stage en afstuderen

Wij investeren graag in de ontwikkeling van mensen. Wij worden dan ook blij van studenten die graag hun stageperiode bij ons doorbrengen. We bieden het hele jaar door mogelijkheden voor meeloop- en afstudeerstages op alle opleidingsniveaus. Stage lopen bij ons betekent aandacht en begeleiding in het halen van jouw leerdoelen. We vinden het belangrijk dat jij na jouw (afstudeer)stage terug kijkt op een leerzame tijd.

Ben jij op zoek naar een interessante meeloop- of (afstudeer)stage? Neem dan contact met ons op en laat ons weten welke ideeën jij hebt en welke meerwaarde jij Olst-Wijhe kunt bieden.

Werkervaring opdoen

Wilt u graag werkervaring opdoen binnen uw vakgebied en hebt u altijd al willen werken bij een gemeente? Neem dan contact met ons op en laat ons weten welke ervaring u op wilt doen.

Arbeidsvoorwaarden

We verwachten van al onze medewerkers dat zij zich voor de volle 100% inzetten voor inwoners en bedrijven in onze gemeente. Daar staat een optimaal pakket van arbeidsvoorwaarden tegenover. Niet alleen een financiële vergoeding, maar juist ook persoonlijke aandacht, goede personeelsregelingen, opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. We streven daarbij naar maatwerk, passend binnen de collectieve afspraken zoals vastgelegd in de CAR-UWO en de geharmoniseerde arbeidsvoorwaarden met de gemeenten Deventer en Raalte (DOWR).

 
Spring naar einde Spring naar begin