U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor veel dingen die het leven in Olst-Wijhe leuker of beter maken. Zonder het werk van alle vrijwilligers en hun organisaties zou er nauwelijks iets gebeuren op het gebied van sport, cultuur, welzijn van mensen en belangenbehartiging. Maar ook zouden we geen evenementen hebben waardoor onze gemeente juist zo leuk is.

Vrijwillig Actief

Vrijwillig Actief is een onderdeel van Ut Huus. Op de site van Vrijwillig Actief ziet u wat vrijwilligers zoal doen in onze gemeente, maar kunt u zich ook aanmelden als vrijwilliger of kunt u aangeven dat u op zoek bent naar vrijwilligers. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Vrijwillig Actief.

Vrijwillige hulpdiensten

Binnen de gemeente zijn een aantal vrijwillige hulpdiensten actief waar u een beroep op kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen, gezelschap, kleine klusjes, thuisadministratie. Meer informatie over de hulpdiensten en andere vrijwilligerswerkzaamheden kunt u krijgen via Ut Huus, via telefoonnummer 0570-563600.

Vrijwilligersverzekering

Onze gemeente heeft 3 verzekeringspakketten afgesloten voor vrijwilligers. We willen met deze vrijwilligersverzekering de deelname en betrokkenheid van vrijwilligers stimuleren.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen