Inloopspreekuren

Inloopspreekuur BAD

27 februari 2017 om 09:30
27 februari 2017 om 11:30
Gemeentehuis Wijhe

Soms is het uitkomen met uw inkomen een probleem. Uw inkomstensituatie kan veranderen, waardoor u het overzicht tussen inkomsten en uitgaven kwijt bent geraakt? Hebt u schulden waarvoor u zelf geen oplossing meer weet? Of zijn er misschien andere financiële problemen waar u geen oplossing meer voor weet? Ga dan eens langs bij het Budget Adviesbureau Deventer (BAD).

Het Budget Adviesbureau Deventer voert schuldhulpverlening uit voor inwoners in Olst-Wijhe. U kunt langskomen op het inloopspreekuur, op elke maandag van 9.30 tot 11.30 uur in het gemeentehuis in Wijhe. U kunt er terecht zonder afspraak.

Het BAD is voor alle inwoners van de gemeente Olst-Wijhe. Ook als u een hoger inkomen hebt, dan kunt u terecht bij het BAD voor hulp en advies. Uiteraard is het gratis. Maakt u liever vooraf een afspraak neemt u dan contact op met het BAD op telefoonnummer 0570-693535 of stuur een e-mail naar het BAD.

 
Spring naar einde Spring naar begin