Laatste nieuws en uitslagen verkiezingen

Hieronde vindt u laatste informatie over de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

De processen-verbaal van alle stembureaus liggen tijdens onze openingstijden ter inzage bij de gemeente. Ze liggen tot 21 maart 2017 (na de definitieve vaststelling) ter inzage in het Holstohus bij de balie van de gemeente en bij de balie in het gemeentehuis in Wijhe.

Zodra de uitslagen definitief zijn (dinsdag 21 maart 2017), vermelden wij dit uiteraard op onze website en op ons Twitter-account.

Spring naar einde van Recente berichten

Definitieve uitslag Tweede Kamerverkiezingen

Verkiezingen 2017

Op 15 maart vonden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Daarna hadden we de voorlopige uitslag, maar nu is uitslag definitief.

Voorlopige uitslagen Olst-Wijhe volgen landelijke trend

Verkiezingen 2017

Gisteren tijdens de Tweede Kamerverkiezingen hebben 11877 inwoners uit de gemeente hun stem uitgebracht. Er waren 14073 kiesgerechtigden opgeroepen. Dat houdt in dat 84,5% heeft gestemd. Maar belangrijker nog. Op welke partij hebben zij gestemd?

Bedankt voor uw stem! De stembussen zijn gesloten.

Bedankt voor uw stem!

Om precies 21.00 uur zijn de stembussen gesloten. We willen iedereen die hun stem heeft uitgebracht bedanken voor hun stem.

Terugblik op uitzending Qmusic in Marle

Burgemeester Ton Strien bij Qmusic in de studio vanuit kleinste stembureau van Nederland in Marle

Vanochtend vroeg was burgemeester Ton Strien te horen op Qmusic bij Mattie en Wietze vanuit het kleinste stembureau van Nederland in Marle.

Spring naar begin van Recente berichten
 
Spring naar einde Spring naar begin