Vacature afstudeerder Business IT & Management

Werken bij de gemeente Olst-Wijhe betekent het verschil maken voor onze 18.000 inwoners, ondernemers en organisaties. We betrekken hen bij ons beleid en gaan samen aan de slag met initiatieven uit en voor de samenleving. En we denken mee over hoe we Olst-Wijhe nog mooier kunnen maken.

Regelmatig meten we onze ‘prestaties en processen’ en vergelijken deze met andere organisaties. We gebruiken daarvoor kritische prestatie-indicatoren (kpi) en nemen deel aan de landelijke benchmark voor gemeenten ‘Vensters op bedrijfsvoering’. Het verzamelen van de benodigde gegevens is jaarlijks een tijdrovende klus. Dit moet eenvoudiger kunnen, denken wij. Zie jij een mooie uitdaging om dit met ons voor elkaar te krijgen?

Ons team Bedrijfsvoering zoekt een afstudeerder Business IT & Management.

Wat ga je doen?

In gesprek met onze medewerkers ga je na hoe relevante gegevens uit onze (geautomatiseerde) systemen verzameld (kunnen) worden tot waardevolle informatie voor gekozen kpi en benchmark Vensters voor bedrijfsvoering. Je onderzoekt hoe de verzamelprocessen verbeterd kunnen worden, bijvoorbeeld door automatische koppelingen tussen systemen aan te brengen. Daarover geef je ons advies. Je opdracht rond je af door het verbeterde proces te beschrijven, zodat we voortaan op die wijze de benodigde gegevens voor kpi en benchmark kunnen verzamelen.

Wie zoeken wij?

Ter afronding van je studie zoek je een geschikte afstudeeropdracht. Je hebt goede communicatieve, analytische en rekenkundige vaardigheden. Je bent ontzettend handig met computers, geautomatiseerde systemen en informatiebeheer. Ingewikkelde automatiseringsproblemen doorzie je en weet je vlot op te lossen. Je hebt ambitie je te ontwikkelen tot een professioneel businesspartner IT. Je weet medewerking te krijgen van collega’s, ook al hebben ze het te druk en bent volhardend in het bereiken van resultaten.

Wat bieden wij jou?

Een afstudeeropdracht in onze organisatie. Met deze leerervaring vergroot je je kansen op een passende baan als businessconsultant bij een van de deelnemende gemeenten en
-organisaties binnen de Talentenregio. In ruil voor je inzet ontvang je van de gemeente een stagevergoeding van € 333,57 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur).

Procedure

Wil je meer informatie over deze opdracht? Dan kun je bellen met Sandra Verdoold, teamleider Bedrijfsvoering, via het telefoonnummer 140570. Over de selectieprocedure kun je bellen met Hans Lemans, HR-adviseur a.i., op telefoonnummer 06-11845051. Je kunt hem ook mailen.

Heb je interesse? Maak dit dan aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier. We maken daarna graag nader kennis met je tijdens een gesprek.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen