Vacature 4e jaars stagiair HBO - HRM/Bedrijfskunde

Onze organisatie is volop in ontwikkeling als gevolg van de transitie in het sociaal en in het ruimtelijk domein. Door middel van strategische personeelsplanning is in kaart gebracht welke medewerkers we in de komende jaren nodig hebben en welke kansen we hen kunnen bieden op doorgroei en ontplooiing naar geschikte of passende functies. Nu werken we aan het actualiseren van ons (strategisch) HR-beleid en instrumentarium voor leidinggevenden en medewerkers. Voor ons team Bedrijfsvoering zoeken we een enthousiaste stagiair.

Wat ga je doen?

Je werkt mee met onze HR- adviseurs aan de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden (in-, door- en uitstroom) en doet daarmee werkervaring op. Je draagt idee├źn aan ter vernieuwing van ons  (strategisch) HR-beleid- en instrumentarium en/of de verbetering van onze interne organisatie (processen, structuur en werkwijzen). Je helpt mee met de vertaling van de vernieuwingsvoorstellen in een plan van aanpak. Na vaststelling daarvan geef je leidinggevenden en medewerkers uitleg (instructie en/of training) en begeleiding bij de toepassing van de (vernieuwde) HR-instrumenten.

Wie zoeken wij?

Je bent een snelle en communicatief sterke leerling, die zich wil ontwikkelen tot een professioneel HR adviseur en -businesspartner. Je bent taalkundig en rekenkundig goed onderlegd. Tijdens je stages heb je getoond zelfstandig te kunnen werken, maar ook, dat je goed kunt samenwerken in een team aan de uitvoering van een opdracht. Mensen en organisaties hebben je interesse; hen wil je helpen in goede harmonie hun doelen te bereiken.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime stageplaats met een daarbij behorende vergoeding. Een gemeentelijke organisatie waarin je leerervaringen kunt opdoen en sociale contacten kunt opbouwen.

Procedure

Wil je meer informatie over deze functie en selectieprocedure, dan kun je Hans Lemans, HR-adviseur a.i. bereiken op telefoonnummer 06-11845051 of een e-mail sturen.

Interesse

Heb je interesse? Maak dit dan aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier.

Wij gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen