U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

In Olst-Wijhe stroomt de liefde voor lokale ondernemers

‘Hier stroomt de liefde’. Met die mooie woorden lanceerden wij deze week een bijzondere campagne. Het doel? Aandacht voor lokale ondernemers en voor producten van dichtbij. Want juist nu, in deze coronatijd, is winkelen om de hoek naast heel gemakkelijk vooral ook goed en hard nodig.

De huidige tijd is uitdagend, voor iedereen. Zeker ook voor ondernemers en dan met name voor de lokale, veelal kleine winkeliers. Om hen een steuntje in de rug te geven, komen wij, in samenwerking met Gastvrij Wijhe en Go Olst, met de campagne ‘Hier stroomt de liefde’. Hiermee zetten zij de lokale ondernemer in de spotlight.

Om de hoek winkelen

‘Hier stroomt de liefde’, de naam van de campagne, is een directe verwijzing naar rivier de IJssel die zo kenmerkend is voor onze dorpen en regio”, vertelt wethouder Hans Olthof. “De rivier en het water zijn onderdeel van onze historie en identiteit. Het verbindt ons al eeuwen, als dorpen en als bewoners onderling. Met de campagne doen we een beroep op die betrokkenheid en roepen we onze inwoners op vooral ook nu lokaal hun inkopen te doen.”

Van de dagelijkse boodschap tot een bijzonder cadeau, van een knipbeurt tot een nieuwe outfit. De lokale winkelier heeft alles wat u nodig heeft. En dat laten ze graag zien. Onderdeel van de campagne is dan ook een online publicatie waarin inwoners kennismaken met de lokale winkeliers en met wat ze te bieden hebben. Bekijk de pagina voor Olst en de pagina voor Wijhe. Eerst even online kijken en dan offline winkelen, gewoon om de hoek.

Lokaal op ontdekking

Wethouder Olthof: “Het is gemakkelijk om even het dorp in te lopen of fietsen. Onze winkeliers hebben mooie producten, met liefde ingekocht of gemaakt. Dus ga op ontdekking, begin bij je lokale winkelier. Daar wordt iedereen blij van.” Dit is ook precies de kern van de campagne die deze week is gestart.

Op de websites voor Olst en voor Wijhe vindt u naast informatie over winkeliers, aanbod en acties onder meer ook posters. Om te downloaden en voor uw raam te hangen. Zo laat u zien dat u uw lokale winkeliers steunt. Zo stroomt de liefde in Olst-Wijhe.

Op de foto van links naar rechts: Jan Derk Korten, Han Nobach (beiden Go Olst), wethouder Hans Olthof, Ellen Schulten en Gerrit Boomgaard (beiden Gastvrij Wijhe). Fotograaf: Jan Amse

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen