Olst-Wijhe beleven

In Olst-Wijhe is veel te zien en te doen en te beleven. Op Salland Natuurlijk Gastvrij is dit mooi voor u in kaart gebracht.

Wandel-, en fietsroutes en MTB-routes en 12-kernen fietsroute

De gemeente telt tal van prachtige wandel- en fietsroutes en ook zijn er meerdere uitdagende MTB-routes te vinden in het buitengebied van de gemeente. In het bijzonder is er de 12-kernen fietsroute.  De route is samengesteld door de Plaatselijke Belangen van de gemeente Olst-Wijhe. Het centrale punt van de fietsroute is het gemeentehuis. De 12-kernen fietsroute bestaat uit 4 etappes. Deze verbinden de kernen of buurtschappen van de gemeente Olst-Wijhe met elkaar en laat u kennismaken met Olst-Wijhe bekeken ‘door de bril van de lokale bewoners. U vindt deze routes en de rustpunten op Salland Natuurlijk Gastvrij

Meldpunt schade Fiets- en Wandelnetwerksalland

Het kan gebeuren dat u bijvoorbeeld een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel tegenkomt, of ergens een routebordje mist. U kunt uw melding doorgeven via het Meldpunt schade Fiets- en Wandelnetwerksalland.

Is onderstaande kaart bij u niet goed weergegeven? Beschrijvingen van alle punten op de kaart vindt u op de alternatieve pagina. Zo kunt u de informatie inzien zonder dat u gebruikmaakt van de kaart.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen