Ontspannen

Ontspannen in Olst-Wijhe kan op heel veel manieren. Laat u verrassen door het boeiende en afwisselende aanbod van kunst en cultuur. Geniet van de prachtige omgeving met water, bossen, landgoederen. U vindt tal van mooie wandel- en fietsroutes.

Olst-Wijhe beleven

Bij de plaatselijke Touristinfopunten krijgt u alle informatie om kennis te maken met de gemeente Olst-Wijhe. Zij kennen alle mooie en bijzondere plekjes in onze gemeente en geven u graag tips om niets te missen.

Op en langs de IJssel

De IJssel heeft veel te bieden, ook in Olst-Wijhe. De rivier is bepalend voor onze gemeente. Er is dan ook niet voor niets veel te beleven op en langs de IJssel.

Kunst en Cultuur

Over kunst en cultuur heeft de gemeente niet te klagen. Veel kunstwerken, exposities, maar ook cultuurhistorie maken deel uit van het dagelijks leven in Olst-Wijhe.

Winkelen en evenementen

Winkels, weekmarkten, braderieën... Ook hiervoor kunt u prima in de gemeente terecht. De nodige evenementen geven een extra sfeer aan de dorpen.

Sporten

De vele sportverenigingen in onze gemeente hebben u veel te bieden. Op veel locaties kunt u heerlijk sporten. U hoeft zich op dit gebied zeker niet te vervelen.

Zwemmen

Het openluchtbad zwembad De Welters in Wijhe trekt iedere zomer weer veel bezoekers om een lekkere verkoelde duik te nemen. Maar ook het natuurwater van De Lange Kolk in Den Nul is een trekpleister voor jong en oud.

 
Spring naar einde Spring naar begin