Kledinginzameling jongeren Summercamp

Beste mede-inwoners, 
 
Wij roepen onze gemeenschap op tot hulp voor 130 alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv's) tussen 15 en 17 jaar oud, afkomstig uit verschillende landen. Zij worden op dit moment opgevangen in Summercamp Heino in Wijhe. Deze jongens zijn gevlucht uit hun land van herkomst en hebben slechts de kleding die ze dragen bij zich. 

Help ons alsjeblieft om kleding in te zamelen voor deze jongeren. We hebben behoefte aan alle gangbare maten voor jongens in deze leeftijdscategorie, variërend van jassen, schoenen tot andere kledingstukken inclusief ondergoed en sokken. Alles is welkom. De kleding moet worden gebracht in zakken/ dozen die niet weer mee hoeven met de oorspronkelijke eigenaar. 
 
Kleding afleveren kan tot en met 6 januari op vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur bij Kerstwinkel Timulazu, De Horst 1, 8141 BA Heino. Na de kerstvakantie kan ook nog kleding worden ingeleverd op de zaterdagen 13, 20 en 27 januari tussen 10.00 en 12.00 uur. 
 
Dankjewel voor je vrijgevigheid en medeleven, ook namens het COA, gemeente Raalte en Summercamp. Laten we samen deze jongeren helpen een warm welkom te vinden in onze gemeenschap. 

Deel dit
Mail
Bellen