Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Veilig in het verkeer

Voor projecten die ons gedrag in het verkeer positief beinvloeden heeft de provincie Overijssel subsidie beschikbaar gesteld. In 2016 stelt de provincie ruim € 30.000,- beschikbaar voor uitvoering van deze projecten. Wij nemen hiervan 25 % voor onze rekening. In Olst-Wijhe is dit voor projecten voor leerlingen van basisscholen, leerlingen van de Capellenborg, e-bikers en senioren.

Naast de jaarlijkse verkeerslessen als voorbereiding op het verkeersexamen, vroegen basisscholen subsidie aan voor projecten zoals Streetwise (ANWB), een dode-hoek-voorlichting (Veilig Verkeer Nederland) of voor de organisatie van een verkeersweek. De Capellenborg vraagt voor ieder leerjaar een apart verkeersproject aan. Voor senioren staan een aantal algemene opfriscursussen verkeer op het programma. Er gebeuren helaas steeds meer ongelukken met de elektrische fiets. Daarom gaat onze speciale aandacht dit jaar uit naar de steeds groter wordende groep e-bikers. Samen met Veilig Verkeer Nederland en lokale ondernemers organiseren wij een informatieve ochtend of –middag voor deze doelgroep.

Op deze pagina leest u meer over de verkeersprojecten in Olst-Wijhe.

Geen berichten gevonden

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen