U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Ruim 120 leerlingen geslaagd voor het praktisch verkeersexamen

Op 15 juni (Olst) en 22 juni (Wijhe) zijn ruim 120 leerlingen van groep 7 en 8 van OBS Ter Stege, OBS de Peperhof, KBS St. Willibrord, KBS St. Jozef, KBS De Bongerd, CBS Prins Willem Alexander en OBS Tellegen geslaagd voor het jaarlijkse verkeersexamen.

Alle leerlingen legden op de fiets een route af door het dorp. Voordat ze op de fiets stapten zijn de fietsen gecontroleerd op onder andere verlichting, fietsbel, banden en remmen. Tijdens de fietstocht werden de leerlingen vooral gecheckt op hand uitsteken en goed over de schouder kijken. Iedereen was na afloop blij met het behaalde diploma.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen