Doe mee met de fotowedstrijd #beleefolst-wijhe!

Gemeente Olst-Wijhe, een dijk van een gemeente! In onze gemeente is het hele jaar door zo veel te zien, te doen en te beleven.

Uitgestrekte natuur met bossen, landgoederen en natuurlijk de prachtige IJssel. Gezellige kernen waar veel activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Onze gemeente is prachtig om te wonen, werken en recreëren.

Hoe ziet u Olst-Wijhe door uw cameralens?

Wat is uw favoriete plek, wat valt u op in de kernen, welke activiteiten of evenementen bezoekt u graag? Wij zijn benieuwd hoe u onze gemeente door uw cameralens ziet. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Er zijn drie categorieën waarin u foto’s kunt insturen: natuur, kernen en evenementen. Per categorie is een mooie prijs te winnen, namelijk een etentje bij een restaurant naar keuze in onze gemeente ter waarde van € 75,-! Uw foto’s krijgen een plekje in onze beeldbank. De foto’s hieruit gebruiken wij voor de berichten die wij plaatsen op internet en bijvoorbeeld in folders en de IJsselberichten.

Zo doet u mee

U kunt uw foto’s tot en met 30 september mailen naar communicatie@olst-wijhe.nl onder vermelding van #beleefolst-wijhe. We zien uw foto’s graag tegemoet!

Voorwaarden

 • Iedere deelnemer mag maximaal 3 foto’s per categorie insturen. Vermeld per foto waar en wanneer de foto is gemaakt en wat er op de foto te zien is.
 • Foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Olst-Wijhe
 • De foto’s moeten aangeleverd worden in JPG-formaat, minimaal 300 dpi en een resolutie van minimaal 2500 pixels breed.
 • De foto’s mogen niet ouder zijn dan 1 jaar.
 • De foto’s moeten door de deelnemer zelf zijn gemaakt.
 • De deelnemer geeft de gemeente Olst-Wijhe toestemming om uitsnedes te maken van de ingezonden foto's.
 • De deelnemer geeft de gemeente Olst-Wijhe het recht de ingezonden foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals het gebruik voor folders en brochures, de gemeentelijke website en social media.
 • Als maker en deelnemer heeft u het auteursrecht op uw foto’s. U vrijwaart de gemeente Olst-Wijhe van iedere aanspraak door derden, voor wat betreft de inhoud en de vorm van de foto’s.
 • Als de deelnemer foto’s instuurt waar mensen herkenbaar op staan, vraagt hij of zij toestemming aan deze personen om de foto in te zenden. De deelnemer vrijwaart de gemeente van verdere aansprakelijkheid van bijvoorbeeld afgebeelde personen.
 • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.
 • De uitslag van de jury is bindend. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Medewerkers en juryleden zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers krijgen uiterlijk 31 oktober bericht.
 • Door inzending gaat de deelnemer akkoord met de voorwaarden.

Over de categorieën

U kunt per categorie maximaal drie foto's inleveren. Foto's van alles in en direct om een kern vallen in de categorie kernen. Bijzondere plekjes, kenmerkende gebouwen, gezellige centra. Duurzaamheid is ook een belangrijk thema dat steeds meer terug te zien is in de kernen. Bij evenementen gaat het om foto's van de talloze activiteiten die worden georganiseerd. De grote feesten, maar ook de kleine lokale activiteiten. De natuur in onze gemeente is natuurlijk prachtig en een dankbaar onderwerp om te fotograferen. Elk seizoen geeft een unieke kijk op de natuur. Sneeuw en vorst in de winter, de prachtig verkleurde bladeren in de herfst, mooie zonsondergangen in de zomer en de bloemen en bomen die weer in bloei staan in de lente. Wij zijn benieuwd hoe u Olst-Wijhe ziet!

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen