U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Corinda van Tilborg

…omdat trouwceremonies best wat leuker en minder stijf kunnen, kan ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mijn cabarettheater en muzikale talent op een juiste manier inzetten. Hiermee kan ik zorgen dat de belangrijkste dag van jouw leven een unieke ervaring wordt voor jullie als bruidspaar én jullie gasten. De toon van deze dag wordt dan gezet met een ontspannen en intieme ceremonie met humor en interactie, geschreven op maat en passend bij jullie wensen. Een persoonlijk verhaal dat ervoor zorgt dat de trouwceremonie alles behalve doorsnee is.

Mijn naam is Corinda van Tilborg en ik woon in Olst. Ik heb mijn hart verpand aan Salland en de mensen die er wonen.

Als echt mensenmens en ervaringsdeskundige zou ik graag voor alle toekomstige bruidsparen een prachtige ceremonie maken. Soms zeggen ze: ”De juiste persoon op de juiste plek” en ik geloof dat mijn aanpak verfrissend, liefdevol en dynamisch is. Ik geef het beste van mezelf, met de focus op jullie als stralend middelpunt. Ik kijk er naar uit om jullie als toekomstig bruidspaar te leren kennen en samen met jullie deze dag nog meer speciaal te maken dan die al is.

Want 'ja' zeggen tegen die ander doe je niet zomaar.

Contact

Ik ben per e-mail te bereiken, of per mobiel (06 42162794).

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen