U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Verkiezingen 2021

Op woensdag 17 maart 2021 zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. U kunt dan stemmen op één van onze 14 stemlocaties. Dit keer kunt u ook vervroegd stemmen op 15 en 16 maart. Dit kan op 2 locaties. Dit zijn het verenigingsgebouw 'De Bastiaan' in Olst en het gemeentehuis in Wijhe. U kunt uw stem uitbrengen op de verkiezingsdagen tussen 7.30 uur en 21.00 uur bij één van onze stembureaus.

U bepaalt met uw stem welke 150 Nederlanders na de verkiezingen in de Tweede Kamer komen. Zij maken onder andere nieuwe wetten. Wetten over duurzaamheid, veiligheid, werk, zorg, onderwijs, cultuur en nog veel meer.

Elke persoon en partij die zich verkiesbaar stelt heeft eigen overtuigingen waar hij/zij voor staat. Het is daarom belangrijk dat u stemt op iemand die ongeveer hetzelfde wilt als u. Door te stemmen laat u weten wat u belangrijk vindt. Door extra maatregelen, door extra stemdagen en door extra mogelijkheden om te stemmen, zorgen wij ervoor dat u ook in coronatijd gebruik kunt maken van uw stemrecht.

Elke stem telt!

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen