Nieuwsbrief Tellegen - nieuwe bijeenkomst aanwonenden en werkzaamheden op locatie

Beste lezer,

Gisteren hebben we de uitnodiging de deur uitgedaan voor een tweede (online)bijeenkomst over de locatie Tellegen en de woningbouwplannen die we daar hebben. We doen dit omdat we vinden dat we niet goed genoeg met direct aanwonende gecommuniceerd hebben. We hebben onvoldoende uitleg gegeven op het vlekkenplan en dan met name de achterliggende gedachten achter het plan. Dat vinden we heel vervelend en bieden hiervoor onze excuses aan. We willen daarom tijdens deze tweede bijeenkomst een betere uitleg geven over ons idee voor de invulling van de locatie. En vooral aangeven waarom we voor deze opzet kiezen. Dit willen we onder andere doen door het laten zien van gemaakte schetsen voor de ontwikkeling. Dit doen we samen met stedenbouwkundig bureau Sacon dat de ruimtelijke verkenning deed.

Binnen het ‘vlekkenplan’ dat we jullie lieten zien op de inloopbijeenkomst van 13 september wordt veel vrijheid gegeven over wat er ontwikkeld kan worden, maar het gaat om een klein deel van het grasveld. We begrijpen dat niet iedereen in kan stemmen met de herontwikkeling. We hopen met de online-bijeenkomst meer verduidelijking en beeld te geven over de plannen en over welke oppervlakte we praten.

We hebben er dit keer voor gekozen om alleen direct aanwonenden uit te nodigen, omdat zij zicht hebben op de locatie.

Speeltoestellen krijgen nieuwe bestemming

Daarnaast willen we ervoor zorgen dat de locatie niet aantrekkelijk is voor vandalen en wordt gebruikt als hangplek. We halen daarom alle speeltoestellen, de wilgenhut, prullenbakken, hekken, etc. weg. Uiteraard krijgen deze een nieuwe bestemming.

Groen wordt gesnoeid

Om het gebouw vrij te houden van groen, gaan we de 4 dakplatanen die midden op het plein staan snoeien. Dit doen we ook met de coniferenhaag en de rozenstruik aan de rand van het plein (zijde van Kupe).

Vragen?

Heb je vragen over de locatie Tellegen?
Neem dan contact op met Natasja Hulsebos of Shirley Veldhuis via telefoonnummer 14 0570.

Geen items in deze editie...

Deel dit
Mail
Bellen