Nieuwsbrief Tellegen - dank voor de vele reactieformulieren

Grote betrokkenheid

Op maandagavond 13 september organiseerden wij een inloopavond op de locatie Tellegen. We gaven toelichting op het plan om op deze plek woningbouw te realiseren. De bijeenkomst werd erg goed bezocht.  Dat laat de betrokkenheid van omwonenden zien bij wat er in Wijhe-West en met de locatie Tellegenschool gebeurt. Daar zijn we erg blij mee.

Tijdens deze avond ontvingen wij veel vragen en reacties, met name op onze ideeën over het betrekken van een deel van het grasveld bij de herontwikkeling en het type woningen. Via het reactieformulier kon iedereen op de ideeën reageren. We ontvingen dan ook vele reactieformulieren retour. Dank daarvoor!

Overzicht van alle vragen en antwoorden

Het uitzoeken en de zorgvuldige beantwoording van deze vele vragen vraagt tijd. Zodra we alles compleet hebben (we verwachten dat dat eind oktober is) plaatsen wij een overzicht met alle vragen en antwoorden op onze website.

Het proces van de verkoop van het terrein schuift hierdoor in tijd ook op. Wij hopen nog steeds dit najaar de verkoopprocedure te kunnen starten. Zodra er meer bekend is, laten wij dit aan u weten via deze nieuwsbrief.

Geen items in deze editie...

Deel dit
Mail
Bellen